huysuz__ Almina_atsever ilk bebeğimde geri çekilme ile , ikinci de prezervatif ile hamile kalmıştım ki kızım daha 5 aylıktı🥲 aynı iki yöntem ile 3 sene korunduk, 3. Bebiş için 4 ay uğraştık 😅 istesen olmaz, istemesen dibinde biter hesabı benim bünye😅
dogurangaplumba huysuz__ 40 çıkalı çom oldu ama eşimden uzak durmak istiyorum o derece korkuyorum şuan bebeğim 1.5 aylık 3. Çocuk olursa ben tımarhaneyeee🤪
gizemSA huysuz__ benimde öyle olmuştu 2. Aman olmasin daha derken korunurken oldu 3.ye 4 ay uğraştık olmadi 4. Dede saldım çayıra idi 32. Haftamdayim şuan 😄
Naaagihannnn Almina_atsever 7 senedir evliyim 7 senedir cekilme yontemiylee iliski yasiorum hic kazaya kurban gitmedim kizimda isteyerek blincli oldu suan son gunlerim.dogum bekliorum buda planli bir gebelikti yani birazda erkegin kendini bilmesiyle alakali bence hani ayip olucak belki ama bosalma olayina biraz dikkat etmeli bence cok acik yazdm ama kusura bakma🙈 yani kazaya kurban gidilmeyedebilio🙈
Moonfaced 4ysegulec Hayır hiç bişey kullanmıyoruz sadece geri çekilme eğer eşiniz kendini iyi tanıyorsa hamile kalmazsınız ben 6 sene geri çekilmeyle hamile kalmadım bu hamileliğimde kaldım oda eşim yurt dışına çıkmıştı uzun süreliğine gelince bi patlama yaşadı herhalde kaçırdı ahhahaha
Serendipity16 atarliFrida arkadaşım anlatır bayağı uzun süredir arkadaşız pek gizli saklımız yok açıkçası
Alparslanmom__ Almina_atsever bizde evliliğimizin başından beri geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz 4senedir evliyim bişey olmadı takı biz çocuk isteyene kadar isteyince hemen tuttu şükür 🙏
dogurangaplumba Almina_atsever Benim arkadaş kondomla kaldı geri çekilmeyle kalanı da duydum ama tanımıyorum kalan kişiyi
huysuz__ dogurangaplumba 😂😅dikkat et sütlü mütlü dinlemiyo bu işler 😂 kısmeti varsa geliyo bi şekilde, gelen sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun yeter ki😊 ben de bağlatam diyorum hala karar veremedim 4. fikri bi geliyi bi gidiyii yalan yok 😅
dogurangaplumba huysuz__ 4. Çocuk muuuuu bunu diyan mentalim beni terk etti 🤣🤣 ben 3. Çocuk olmasın diye eşime el ense yapcam yakında naber kanki dicem yani 🤣🤣🤣
huysuz__ dogurangaplumba ya biz eşimle 5 kardeşiz alışığız kalabalık aileye ondan gözüme çok gelmiyo😁 senin 2. Bi hareketlensin iki kardeş evde koştursun 3 cazip gelecek bak demedi deme 😅
dogurangaplumba huysuz__ ilki pek koşturmaz benim 2. Hareketlenip koşana kadar ilki 10 11 yaşında olcak zaten çok mıymıntı o öyle diye yaptık 2. Yi şimdi anamız ağlıyo ama şu güzelliğe değiyo ya götünü yirimmm🤣🤣
huysuz__ dogurangaplumba ay ne güzel baya varmış araları zorlamazlar o kadar. Sağlıkla büyüsün Allah bağışlasın bebek hallerini hep özlüyor insan doya doya büyüt😍