Almina_atsever Kızlar aranızda veya tanıdıklarınızda geri çekilme yöntemi ile hamile kalan varmı çok merak ediyorum 🙏❤️
Mom6535 Almina_atsever geri çekilme yöntemi %60 oranda korur yüzde kırk hala kalma ihtimali var canım benim unutmayalım ki spiral ile kalan var sonuçta
Drysf_bjk Elanurakgun22 ayy yok valla kondom kullandığım zaman hiçbir şey olmadı ne zaman o olmadan ilişki oldu o zaman kaçtı 😅🫣😂
Mrs_merve Almina_atsever bennnn şu an bu yöntemle kaza ara hamile kaldım ve nasıl olduğunu anlamadım evlendigimden beri bu yöntemle ilişki yaşıyoruz iki tane evladım var ama ikisini de biz kendi istegimzile yaptık ama bu kaza olsu işte bilmeden yani 🫣😂
Reina Almina_atsever geri çekilme korunma yöntemi olmadığı için hamile kalan bir çok insan var. Doktorlar bile söylüyor hlen nasıl bu yöntem kullanılıyo anlamıyorum
Serendipity16 Almina_atsever arkadaşım o şekilde korunuyor 3 yaşına geldi kızı şükür hala hamile değil 😂 ama çok sık yapmıyorlar bununda etkisi olabilir
Derinmom Almina_atsever ben 😂 5 sene o sekilde korundum hiç bisey olmadı. hatta insanlar nasıl yanlışlıkla hamile kalıyor diyordum böyle kalıyormuş 😂😂