Alpmom__ senaall öğrencim vardı tontiş yanaklı çok saygılı ve efendi bir çocuktu . Hiç yaramazlığını görmedim desem yeridir
Rabia97 senaall fazlaca nazlı oğlum ama onun dışında çok akıllı maşallah ne desem anlar yormadı bizi çok şükür
iremd-1798 senaall valla halamın torunu var çok şımarık bir çocuktu illallah ettirdi beni 😅 bacağımı cımbızla mı sıkıştırmadı kolumda ayna mı kırmadı 🤭🤭 şimdi 16 yaşında oturaklaştı ama zorlu bir çocuktu 🤭
senaall Alpmom__ yaa yerim onu maşallah tabi biraz da kişilikle alakalı tamamen isimden kaynaklı değildir de 🫶
Ayliz010 senaall oglum ege okdr yaramazki laf dinlemio deliricem artk hatta ismini degissem diyorum bastan okusak falan kulagina o raddeye geldm egemen ege cok fena oluyolar
iremd-1798 senaall yani tanıdığım tek ege var o da bu şekilde 🤭 ama her bebek adını aynı şekilde yaşamaz bence ya bilemedim ki 🥹 sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah ❤️
senaall Tuba680 biz de Ege’ye karar verdik ama benim kafada hala soru işaretleri var 32 haftalık olucaz pazar günü 😀