tezel-3 Yamanmomy yatabiliyorsan yat ben yatmayı denemiştim ama dikiş yerim çok acıdı sanki gerildi gibi oldu 1 hafta falan yatamamıştım
Zuleyha_18 Yamanmomy uf ikinci sezenyanım olacak ama o acıyı yaşamak istemiyorum ya ☹️☹️ başka türlü çıkaramıyor muyuz ☹️😅
Asyaaygunkaraman Zuleyha_18 ay cnm hiç sorma hele o ilk Kalkış benim gözümde büyüyor Benimde 2. sezeryan olacak şuan 19 haftalık olduk ay dikis acısı Hala aklımda ilkinin üstünden 4 yıl geçtigİ halde
semanur0456 Yamanmomy 2 ay sonra yüz üstü yatmıştım hamileyken de hep sağ sol yatmaya alışmıştım zaten cok aramadım acıkcası 😄
Yamanmomy semanur0456 hamileyken sağ soldN bıkmıstm şimdide keşke yatabilsem diyorm sırt üstüde rahat deglm bi türlü uyuyamıyorm ben😃
Kub7a Yamanmomy yatmayı dene rahatsız olursan düzelirsin benim ikinci sezeryanım 13 günlüğüz şuan istediğim gibi yatabiliyorum
Manollyaaa Yamanmomy ben dış gebelikten sezeryan olmuştum 8 9 ay hiç yatamadım çünkü dikişlerim açılmıştı o kadar zorluyordu ki 1 yıl oldu şimdi hala zorlanıyorum yan yatarken sırt üstü yatıyorum sırtım o kadar ağrıyor ki
Yapiciikra Yamanmomy yavaş yavaş dönüp yatabilirsin bende 3.4 günden sonra yatmaya başladım bir skintisi olmuyor
ozgekader Yamanmomy ben akşamına yatmıştım biraz zor oluyo ama diğer türlü rahat etmek zor hep yan yatmaya alışkın olan biri için zor oluyo
Zuleyha_18 Asyaaygunkaraman sorma sorma gün yaklaştıkça ruhum daralıyor 😅😰 benim de üstünde beş yıl geçti ama unutamıyorum 🥴