Aylaa123 Leylaaa_46 %100 doğal katkısız almanız gerekiyor yoksa bir faydasını görmezsiniz . Sadece idrar yolu enfeksiyonu içinde kullanılmıyor çok faydalı normal zamanda da toplu yerlerde lavabo kullanımda çamasırınıza damlatabiliesiniz enfeksiyon geçmesinide önler
Leylaaa_46 Aylaa123 Esra ezmecinin varmış yorumlarda çok memnunlar doğal yazıyor . Günlük 1damla mı damlatıyoruz . Yoksa gün için de bir kaç kere mi
Gezence_Elif Rozenatura markasını tavsiye ederim afyonda üretiyorlar kendilerini geliştirmiş çok güzel bir aileler senelerdir takip ediyorum ben de aldım kullandım memnun kaldım
Leylaaa_46 Gebesasli günde 1 defa mı kullanıyorsunuz yoksa gün içinde bir kaç kere kullanıyor musunuz
Gebesasli Gebesasli ben gün içersinde değil de gece kullanıyorum 2 damla damlatıyorum. Benimki monoville
Aylaa123 Leylaaa_46 her çamasır değiştirdiğinizde kullanabilirsiniz esra ezmeciyi bilmiyorum ama bendeki zıshu markasının
Tubiiy1 Leylaaa_46 tam olarak kullanımı nasıl bi aldım nioli yağını cesaret edemiyorum bi türlü kullanmaya
Leylaaa_46 Tubiiy1 temiz iç camasirina 1 damla damlatıyorsun . Günlük değişti için çamaşır her değiştikçe damlat bende sipariş. Verdim