Skrnysn kaçıncı haftadasınız? Durumunuz kritik değilse sezeryana almaz kolay kolay eğer özel değilse ben üniversite hastanesinde doğum yaptım ama benim durumum oldukça kritikti vücudumda trombosit(beyaz kan) bitmek üzereydi vakit kaybetmeden aldılar zaten bebekte 1750 olduğu için ittiremezdi kendini doğum kanalına onu beklemeye vakit yoktu. Yoksa alttan muayene ettiler açıklık var mı diye baktılar bebekte küçük olunca sezeryan oldum zaten ben 6 gün hastanede kaldım karaciğerim iflas etmek üzereydi alt ast değerlerim 900 lere fırlamıştı sizin haftanız ileriyse bebekte kiloluysa ve çok fazla değerleriniz yüksek değilse normal doğum istiyosanız yaparlar sancınız gelmesede suni sancı verirler. Ayrıca 30. Haftalarımda alt ast değerlerim 150-200 arasıydı hastanede yatış yaptım 50 ye düştü ama 34. Haftamda tansiyonum 18 leri bulunca değerlerde fırladı. Bol bol uzanın limonlu su için ensenize buz torbası koyun. Asla yağlı baharatlı şeyler tüketmeyin Benimde bi anda oldu normal bir hamilelikti 30. Haftama kadar içinizi ferah tutun ben 34 te doğum yaptım doğuma giderken tek düşündüğüm şey haftası erken yaşayacak mı diye düşünmekti kızım 1750 doğdu ama ona rağmen herşeyi gelişmişti 9 gün küvezde kaldı sadece kilo almasını ve kontrol amaçlı beklettiler