Aslishn ben 25yasindayim 3senelim evliyiz ilk sene kayinvlidyle oturduk ev alcam ddi esim istanbulda kiralr yuksk ona vercgmi kredi oderim dedi tamam dedim ilk sne sdce geri cekilmeyle korunduk snra hep oyle gttik eve tasindik ben csliodm snra ciktm isten bebek dusuncesi hic yktu bizde cevrde baktk herkes bebek ypio ailede baski ypti yapin ypn uc sne oldu evdesin ztn calismiom flan bizde geri cekilmeyi biraktik gecen ramazn ayinda hemde dusun 5yda 6ay olmustu olmayali bnde burda kizlar dediki ovulasyon testi al dene bide bnde n11den aldm hep tKvimle yapiodum meger 14.gn sandhm yumurtlma 12.gun mus onu testpe anladim gercektnde elimdede bayagi artti sakliorum opersynmu gcrym adetlrm baslarsn tekrr deneyecegm ve kasim 11de adet gnm ilk defa gecnce test yptm kan vrdm ogrndm hemen saglikli ilerliodu doktrm bile cok gzl ilerliodiodu degerlrm ne gzl artmisti ilk 196idi snra 305 snrada 4483ckmsti kandil gunu kese icin bi hafta bekle dmsti bekledim snra gttim gormustuk smrsndada beebgi ve kalp atisi icin glrsn 15gnsnra dmsti 7.haftda gttim iste doktrm yktu emekli olms bnde erkk doktra aldm oda mal ckti dinletmioz dedi ama goruorum attgi saglikli dedi tahlilmr ypldi onlrda cok gzl ckti herdy gzl gdiodu taaaki ben belirtlmin kayboldgmu farkednce ne midem bulanio ne oguruyorm ne tiksinmem kaldi ne bsy snkk hamile degdlm dedim esime var bsy kalbimi dedim durdu acaca sacmalama diolrdi dedim nie benimde basima glr diodum yilbsindsn snra ddm ozele gdrz ordki cihzlr gzl dedm hmde iyi doktr buldm ama iste yeniyl sabahi uc dort minicik pembemsi lekeyi gordm kosaa kosa gttk nolur nolmz dedim esime gdlm bak ilk defa gelio bnlr ztn dedim icimde kaldi kalbi dinlemedim bi gttk ztn snrsni biliosun kuzum hayatimda hic amleyt hastnyle isi olmyn ben kurtajida yasadimbebegi unuttm
Kurtaj korkusu sarmsti ama doktormn deyimiyle hic bsy anlmadim agzma hap verdilr dil alti smra bsybsurduler asagi bolgeme hapnerdi snrsnda damar yolu acip anestzi verdilr15-20dk surmus ama ben snjjuzun uykuya dalmis gbiydim hic uyanmak istemedim Allahtan 9+4mus bebek leke gelmese idi gtmicektm bi hagta dha zehirlenicekmisim kalp durmsnda cnki snnede belirti olmuomus ne kanama ne karin agrisi sdcr belirtilrn kesilioms gercrktmde yasadim ve hissediodum ben bsylr olcgni saglikli deselrde benim bi yanim korku icindydo bsy olck die hic korkulck bisy deglms kurtaj vakun yontmyle aldilr parcamida patolji gtti ama doktrmn myom gordm ondn oldu snrm dedgi dogru ckti kontlr gttgmde rahmn gzl myom vr ddgm gbi ultsnda gozktu direk tbi onu goren kim ben kesimin icinde yavrumu goremiorum artik dusuncesndyim smdi myom icin adetlykn gel dedi tekrr bakilck smrda opersyn beklio almamiz lazim dedi onun hyzudnn beslenmesi durmus yavrumun megerse😢😢 takdiri ilahi iste ins onu aldiktsn snra yne kalirizda saglikli ilerler burds okudugm kadariyla kurtaj snrsi dort bes aya yda hemen hamile kalan cok vrms onlri okuyup kendmi motive ediyorum cevre anlamio onlrda dio ama burdaklr dha iyi gelio bana 😞