Aslishn bende devlte gdiodm istanbl eyup devlte 7.haftaya kdr gttim hersy saglikli ilerliodu ama o hafta kalp atisini dinletmediler cihsz yuzundn acma sysi yokmus ben goruorm ekranda banada gosterdi bebegi atio kalbi dedi doktra snr olmustm btn arkadslrm devltte dinlrkn bana dinletilemedi dedim ozel hastne bakim en uygn buldm hemde dkmtrlri meshur yilbsndasn snra gdrm az dha buyusun dedim ve o da ne yeniyil sabahi minik lekler gelmis uc dort tne arti bide 8.haftadns beri belirtilerm kesilsti netten baktm kalp durmsi annede bsy hissdlmz yzildu ayni dedim ben herkes kanaman yk bsns yk bsy olmz ddi ama benim ruyalarma bile grdi ztm dinletmediler ddm ben eski halim gbym ogurtum gecti koku hasstyi kaynldu bulanik idrrm olrdu o gcti gogsm sizlamio fln bi gttk yeniyil sabahi hemde artk karar verdhm doktr nobettemys dedik esimle gldm bari leke nie gldi mrk ettk hemde kalbmi dinlerz dedik oda ne atmio dedi alttan bakti hayatmfa ilk defa o catala cktm ama nsl kotuym kesin ddm bsy oldu ordnda dinleyemedik doktrn surati kotu oldu dedi iki hafta once vefat etms nsl dona kaldik esim sarardi surati agladi adam ddi bska doktrda baktrn dedi 9+4idik bu arada bska ozele gttk onlrda aynsni dedi geri geldk karr vrdk vakum yontmyle alcz dedi doktr saglsn anestzyle hic bsy hisstmedm uyandgmda bebegm yktu artk patolijye gndrdiler saglsnlr kimisi ilk gblktr gndrmiomus 750tl vrdk kurtaja ama doktm saglsn myom gormus devlte o dkr gttm bakmadilr alttan hamile kalmdn once kontlr yptrm ddm hormn testi ve ultsnla sdce karnma bakip hersy gzl deyip gndrmslrdi ama asla dha gtmem bu doktmu sevdik smdi 10gn oldu kntlrde gttik rahmn gzl dedi myom dgi gbi gordu yne ultsnda adetlyken gel baklm yne dedi snra opersyn olck alcaklar almazsak yne bebegn kalbinindurdurdur dedi myom yuzundn meger bebegmn beslenmsi kesilmis kalbi durms resminde up uzun yzio kefene burunmus gibi sakladik resmni atmya kiyamadim halen dha kendme gelmye calsiorm ins opersyndn snra calismlta baslayacgz kardeslerini bizlere gndrr rabbim yardimcmz olsn😢😢