zynepyldrm16 Kızlar kokoreç çok istiyor canım normalde çok dikkat ederim ama bir seferlik yesem ne olur ki? Aranız da hamileyken kokoreç yiyen var mı?🙏
Galya15 zynepyldrm16 ben yedim hijyen olarak güvendiğin yerse nefsin için yiyebilirsin ben çeyrek yemiştim
melekmi22 zynepyldrm16 gerçekten temizliğine güvendiğiniz bir yer varsa az bisey yiyin ama yoksa yemeyin sakatat bu riske atmaya gerek yok bende çok severim çok canım çekiyor kokoreç midye ama ağzına sürmedim çünkü güvendiğim bir yer yok malesef doğum yapıp yiyecegim o günü gözlüyorum 🥺
zynepyldrm16 senaall ay evet hiç yemedim çok dikkat ettim her şeye ama ay bi aşerdimmm dayanamıyorum 😂
Belginylmz zynepyldrm16 sen yine kokerec asermisin ben deli gibi benzin aserdim deli gibi koklayasim geliyordu dayanamıyordum 🤣🤣Allah’ım mubtelami oldum dedim sonra geçti çok şükür
melekmi22 Belginylmz ayy bendeee bende kokusu geliyor buram buram dışarıdan kokluyorum valla bide bu sprey boya kokusu gelince dayanamıyorum söyle bi derin olmadan içime cekiyorum bdhdh😅😅
Belginylmz zynepyldrm16 benim için en zoru bezindi bikere koklayıp kaciyordum tutuyordum kndimi cok zordu yaa 🤣🤣
Belginylmz melekmi22 bengay warya jel onu kokluyordum eşime elimden hemen al bikere koklim diyidum acaba bağımlımi oldum dedim sonra geçti🤣
Elanurakgun22 zynepyldrm16 ben dayanamadım midye bile yedim az da olsa rüyalarıma giriyordu artık bence bu kadar kasmaya gerek yok aşırıya kaçmadığı sürece şahsen ben yerim
melekmi22 Belginylmz 😅😅😅 ben alıp koklamıyorum da kokuyu alırsam affetmiyorum o koku gidene kadar orda beklerim 😅😅 bende hamilelik öncesi de vardı büyük ihtimalle hamilelik sonrası da devam benim