Kubrabsyg İlk gebeliğimde şükür olmadı ne bulantı kusma aşerme vs Ama şuan olacak diye çok korkuyorum bebeğim 16 aylık onunla ilgilenemem korkusu var Şuan 5+4 teyim 🥹🥹
ozgese-s Kubrabsyg benim de 27 aylık oğlum var 9 haftalık hamileyim 6 haftada başladı çok zor geçiyor benim inşallah sizin olmaz dua edin
Kubrabsyg ozgese-s çok geçmiş olsun bian önce atlatırsın inşallah İlk gebeliğinde var mıydı peki canım
Kubrabsyg Yeniyeniden içiniz rahat olsun İnşallah bizde sapasağlam o haftalara geliriz bulantısız kusmasızz
elif475475 Kubrabsyg 6 san sonra başladı 8 deyim devam ediyor. İlk çocuğumda 11 haftada bitmişti inşallah bu da erkenden biter
gul-vii haftada basladi 18. haftaya kadar devam etti kusmaktan midem agzimdan cikacak gibiydi Günün her saati gece uykudan uyaniyodum o derece 😭😭
gul-vii haftada basladi 18. haftaya kadar devam etti kusmaktan midem agzimdan cikacak gibiydi Günün her saati gece uykudan uyaniyodum o derece 😭😭
Dilekveuzum İlk oğluma hamileyken hiç bulantım yoktu, şimdi kıza hamileyim 16. haftam ilk günden beri kusmam boğazımda geziyorum, bıktım artık çok kötü. Ama tiksinmem yok çok şükür, gidip kusuyorum gelip yemeğime devam ediyorum öyle pisleştim 😅
metemom_ Kubrabsyg maalesef canım 20. Haftaya kadar sürdü çok şükür prillam bende işe yariyordu da bir şeyler yiyebiliyordum arada ama kokuya hiç tahammülüm yoktu
buseyusuf27 Kubrabsyg ılk kızımda doğuma kdr kustum prılamla duryodum oğluma gebeym ılk 3 ay kustm sonra gectı kızım gelıp kapıya anne kusuyon mu ıyımısın dıyodu smdı bnle her hafta nst gelyo 😁 yanlız brkmıyo bnı yol arkadasım son 1-2 hftam vr doğuma cıksa artık dıyorum