Gulsen5222 Edessanr_ bende bütün herşey kızı gösteriyordu çin takvimi,kolye yüzük testi,bıçak makas testi,ama tek rus takvimi oğlan dedi oğlan çıktı sende de doğru çıkarsa yazarsın merak ettim şimdi))
Esranur2021 26Mansura salam deyesen yerliyik. ) Menede hesablayarsan zehmet olmasa? Dogum tarixim 27.02. 1995 Son a/tarixi: 01.04.2024 Amma gec mayalanma oldu 14 hefte olmalidi 11 heftedi
Esranur2021 26Mansura uşaq planimiz yox idi ele ne vaxt olsa olub yadimdada deyil 🤭amma mende aybaşı 40 gunden bir olur hekim dediki aprelin 23-25 i arası mayalanib. Yumurtalama ele texmini o vaxtlara düşür
Kbr_ylc02 26Mansura bana da tahmin yapabilir misiniz rica etsem ya bende çok merak ediyorum 🤭 son adet tarihim 31 mayıs 2024 doğum tarihim 02.02.1996 bu arada geç döllenme dedi doktor tam olarak bilmiyorum ne zaman tuttuğunu adet tatihine göre bakılırsa 6+1 oluyor beta hcg de salı günü1043 çıktı kanda nolur bana da yazın merak ediyorum 🙈
Esranur2021 26Mansura cox sagol can 😍 mende qiz his edirem qizda kartof etden iyrenirdim indide eleyem. Ama oğlanda ancaq et yemisem. Dusunuremki qızdı. Gorek xeyirlisi. Heleki 11 hefte 1 gunlukdu yeqinki 12 -13 de uzi deyer gorse
26Mansura Esranur2021 he canim oyrenende mene instadan yazarsan sweet_jvd, istesen indiden yaz dussun adin
Sdarven 26Mansura kız dedi. Bi kızım var birde oğlum olsun çok istedim ama saglikli olsun gerisi boş tabi
26Mansura Huseynli_xedice etrafli yazin dogum tarihinizi, adet qurtardiqdan sonra qorunmasiz elaqeler ne zamanlae oldu