Iraz Benim yok galiba sadece boğazımda salya toplanıyor o hafif midemi bulandiriyor sanki baska da bir belirtim yook benim yok sanırım ya göğüs ağrım hafif şişme var ama oda adete 1 hafta kaldı ondan sanırım haktan hayırlısı artık ne yapalım
Dilekulgtt Arbuk5234 pozitif dusun canim her seferinde ayni olacak diye bisey yok allahtan hayirlisi 🤲🏻
beyzanurslgn bat 10 , dün kahverengi lekelenme oldu bu sabah test yaptım negatif çıktı, birkaç gün daha beklemem mi lazım
Dilekulgtt beyzanurslgn bence bekle adetin gecmesini cunku regl oncesi bile lekelenme oluyor ben yasadim
Esraydnn Bat 14 Temmuz, Reglimin gecikmesini bekleyeceğim test için, negatif çıkınca beklemek daha zor oluyor ☺️ inşallah hepimiz buraya hayırlısıyla olumlu sonuçları yazarız ♥️
Dilekulgtt Esraydnn benimde bat 14 bende beklemedeyim gunum gecerse test yaparim gecen ay surekli test yaptim yazik stresten baska bisey degil
Prensesminik42 Dilekulgtt öyle wala 2aydir test yapiyorm sonuc negatif stes oluyor insan kizm4yasinda bir kardeşi olsun diyorum bu ay olmazsa denemiycem artık gebelik için rabbim nasip ederse olur olmazsa yapacak bir şey yok nasip gebelik için bir engl yok ama 2aydir hamile kalamadim 🥹🥹🥹🥺🥺🥺
Prensesminik42 Dilekulgtt 13 hzrin âdet oldum 21hzran korumdim bugün test yaptım ama negatif çıktı 14tmbuz adet olmazsam 22tekar test yapcamm
Dilekulgtt Prensesminik42 2 ay cok kisa csnim vardir vakti saati benim kizimda bu ay 5 i doldrurucak gecen yil eylulden beri korunmayi biraktik ama olmadi hala vakti var demek
efgoksen Kızlar bende duphaston kullanıyorum. Geçen ay duphaston bittigi ertesi gün regl oldum. Bu ayda duphastona göre bat 12si olacak. Arada kasık agrılarım oluyo midemide üşütmüş olabilirim diyorum ama bilemedim. Test yapsam duphaston testin sonucunu etkıler mi bitene kadar beklemeliyim dimi
Ebruuu0606 Iraz bende var gebelik şuan 2 aylık normal 20 TL’lik testle yaptım çift çizgi çıktı acildende kan verdim gebelik pozitif çıktı Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah 7 yıl sonra sürpriz oldu bizede
Oyku3005 Merve8155 ilk yağtığın negatif n sonra mı pozitif çıktı onu anlamadım tek benimde 8 gün var negatif çıktı birraz daha beklicem☺ oyüzden sordum 2.si nezamandı diye bende ona göre yapım birdaha ☺