Pamiramsi Dilekulgtt yazamamışım ki agahaha kasık ağrısıydı daha çok kramp gibi yazacaktım çevirmiş telefon 😅
lilyum_ Ebruuu0606 doktora randevu aldım pazartesi kan ister muhtemelen. O yüzden simdilik evde test yapıyorum🤍
Iraz Ebruuu0606 kızlar miratech tinsanirim kaset t at var benim 3 gün kala adetime silik ama bariz silik çıkmıştı doğru çıktı bence güvenilir bir test tavsiye ederim
Cnsgumus lilyum_ canım bende aldım herkes o kadar çok övdü ki prodoctorı internetten aldım geldi bekliyorum bakalım biraz daha bat 13 haftaya yapacağım test🤣 senin bat ne zamandı testlerini atta azcık moralimiz düzelsin 😍
Ard19se Arkadaşlar bende de bat 15 umarım olur rabbim isteyen herkese nasip etsin belirti için çok erken biliyorum daha 10 gün var çünkü fakat acaba oldu mu olmasını düşüncesi beni çok yoruyor sizde durum nedir
Dilekulgtt Ard19se vallahi 10 gunde olsa bazi belirtiler oluyo regl belirtiside diyebiliriz gebelikte
Ebruuu0606 Iraz bende var gebelik şuan 2 aylık normal 20 TL’lik testle yaptım çift çizgi çıktı acildende kan verdim gebelik pozitif çıktı Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah 7 yıl sonra sürpriz oldu bizede
Ard19se Iraz psikoloji olarak ta olabilir çok yorgun hissediyorum ve hep uykum var ama bu demek değil ki gebelik oğlum beni çok yoruyor oda olabilir ama her ihtimali düşünüyor insan 🙏🙏
Frozen  KIZLAR SİZCE SİLİK ÇİZGİ VARMI BU ARADA bAT6 YANİ YARIN
Frozen  KIZLAR SİZCE SİLİK ÇİZGİ VARMI BU ARADA bAT6 YANİ YARIN
MrvBK Frozen Yakınlaştırınca silik bir çizgi var evet. Ama bu sıra çok yalancı pozitif gördük. En iyisi kan verin bence. İnşallah vardır 🙏🏻
Ard19se Dilekulgtt Kesinlikle size katılıyorum aslında düşünmeyin bırakın akışına diyorlar bende öyle yaptım ama bu son 10gün zor geçecek gibi☺️