Dilekulgtt myangelson cok sagol canim insallaj 🤲🏻 sanada kolay gelsin yorma kendini dikkatli ol birde sicak havalar aman aman.
myangelson Dilekulgtt sağol canım dikkat ediyorum ya pek birşey yapmıyorum eşimle görümcem yapıyor genelde hep
MrvBK myangelson Amiiiinn canımmm 🙏🏻 Dikkat et kendine kuzum. Kendini çok yormadan yap ne yapacaksan. Kolay gelsin 🌸
myangelson MrvBK aynen çok zorlamıyorum kendimi eşim ve görümcem yapıyor yavaş yavaş artık. Teşekkür ederim 😊🧡
Dilekulgtt Kivircik01 ben bu ay buralardan uzaklasmaya karar verdim burasida etkiliyor beni 😅 buraya girdikce de beyine yerlesiyo zaten surekli takıyorum kafayada
Dilekulgtt Kivircik01 guzel haberler le donelim insallah mutlaka guzel haber alan etiketlesin canm kendine iyi bak dikkat et insallah bidaki ay guzel haberlerle gelelim 🥰
Kivircik01 Dilekulgtt canım benim çok teşekkür ederim , inşallah güzel haberlerle gelelim 🥰 kendine çok iyi bak görüşürüz inşallah 😘
brcnbrcn3 4bebe1anne evet dün akşam lekelenme olup bugün tam kuvvet başladı önümüzdeki maçlara bakıcaz artık 😌
Dilekulgtt Prensesminik42 adetmi oldun canım. Imsallah bidaki ay guzel haberler aliriz canim hepimiz gol yedik maalesef
Kelebekk_ 4bebe1anne ara ara adet olacakmışım gibi ağrılarım var ve negatif görmekten korktuğum için yapmadım