turkan403 Dilekulgtt diğer aya olur canını sıkma canım hemen olmuyo ki gebelik kafandan at bitir o düşünceyi
Dilekulgtt Salihazeynep ne desem bos canim kadinlik hormonlari cok farkli ben suan lekelendim buyuk ihtimal bel ağrısı adetten kaynakli. Havalarda acayip zaten her agriyi gebelige yormak umit baglamaktan baska bisey dgil malesef sonra üzülüyoruz
Kivircik01 Dilekulgtt ya ne deyim üzülüyorum kırılıyorum vazgeçer gibi olup vazgeçmiyorum ruh halim bi değişik çok strese giriyorum ben
myangelson Dilekulgtt MrvBK Kivircik01 Ay biz şok olduk teşekkür ederim hepinize 😍😍🙈🙈 kan verdim bugün çok yüksek birşey çıkmaz sanıyordum ama 4000 çıktı değer ikinci bir şok oldu 😂😂
Dilekulgtt myangelson masallah canim cok sevindik vallahi saglikla kucagina al insallah demekki vakti gelmis 😇
myangelson Kivircik01 MrvBK Dilekulgtt çok sağolun kizlar çok teşekkür ederim Rabbim hepinize en yakın zamanda sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin hep dua ediyorum sizlere 🤲🏻🧡 şu ev yerleştirme işleri bir bitsin daha çok girerim buraya post falan açmayı düşünüyorum 🥰