Dilekulgtt Kivircik01 belki daha erken olabilir. Adette olmadin dimi insallah gecikme olmaz bebis yoksa
Dilekulgtt Kivircik01 vallahi yaa gebelik yoksa insallah gecikmeden olurum bende ama bu ayda gecikirsem doktora gidicem 2 aydir gecikiyorum
Cansuxdurmus Dilekulgtt dün kan vermiştim 17.7 çıkmış bugün öğrendim anca yarın birdaha kan vermem gerekiyor
Dilekulgtt Kivircik01 cok umitlenince olmuyor en iyisi bosvermek 😅 bu arada @myangelson kayip bayadir 😅😅😅
myangelson Dilekulgtt Kivircik01 Kizlar ben taşınma telaşındaydim izindeyiz adet olmayınca test yaptım pozitif çıktı yarın kan vereceğim hepimiz soklardayiz 🥴😂
Dilekulgtt myangelson aaaa gercektenmii vallahi cok sevindim suan yaa insallah kan dada guzel sonuc cikar yaa 😇😇😇🥰
myangelson Dilekulgtt MrvBK Kivircik01 Ay biz şok olduk teşekkür ederim hepinize 😍😍🙈🙈 kan verdim bugün çok yüksek birşey çıkmaz sanıyordum ama 4000 çıktı değer ikinci bir şok oldu 😂😂
Dilekulgtt Kivircik01 vallahi sevindim o kadar bekledi kac gun gecti uzerinden adet olamadi kiz ya darisi bize insallah canim 🌸 Ama benim karnim agriyor adet olacak gibi agri 🙄
Kivircik01 Dilekulgtt İnan bende çok sevindim ne güzel bak bize de umut oluyor arkadaşım 🤗 sağlıkla büyüsün bebişi kucağına alsın bize de dua etsin inşallah 🙏🏻 benimde regl sancım başladı bugün zaten test yapmıştım negatifti
Dilekulgtt Kivircik01 eevet cnm. Allah hayirlsiini versin kolaylikla guzellikle vaktinde olsun insallah 😇