Kivircik01 Dilekulgtt yok bebeğim beklemedeyim 🙃 geçen ay gibi olmaz inşallah yoksa bile hemen gelir çok stres oluyoruz sonra
Kivircik01 Dilekulgtt evet bugün yapmam ama test geçsin birkaç gün daha negatif görmek regl olmaktan daha çok sıkıyor beni
Dilekulgtt brcnbrcn3 hadi yaaa insallah bidaki sefere guzel haberler alirsin bende bi kac gun sonra yapicam belki adet olurum. Gecikmen oldumu
brcnbrcn3 Dilekulgtt yok yumurtlama üzerinden 10 gün geçti daha. Sabırsız biriyim biraz 😁 Benim düzensiz belli olmuyor 28-38 gün arası değişiyor döngüm. Pazar günü adet olmazsam tekrar yapıcam ben de 🙏🏼
Dilekulgtt brcnbrcn3 yumurtlama uzerinden 14 gun sonra test yapmak daha iyi bi kac gun sonra bida dene canim
brcnbrcn3 Dilekulgtt inş vardır ya. Bende hiçbir belirti yok valla. Bugüne kadar dayandım bugün bi şey dürttü sabah yapıverdim biliyordum böyle olacağını 😄 tek ümidim olmadıysa da regl çok uzamadan gelsin.
Kivircik01 Dilekulgtt işte bende bugün sabırsızlanmaya başladım kasıklarımda yeni başlayan bi kıpırdanma batma hissi var şimdi oluyor ama çok hafif regl mi geliyor acaba 🥹🥹
Dilekulgtt Kivircik01 ay bende oksururken batiyodu aksam. Bence bi tane dene kiz test nolcak olmeyiz 🤭