turkan403 Dilekulgtt eved mecbur sağlık ocağında denilenlere aldırış etmemek lazımmış vala sen naptın nasıl gidiyo
Dilekulgtt Kivircik01 benimde 4 gunum var ama hasta oldugum icin suan karisik anlayamiyorum hic bi belirti yok gibi
Kivircik01 Dilekulgtt sayayım hemen 🙃 şu an bile fena midem bulanıyor beyaz ve sulu akıntım var bu çok fazla hemde ishalim ve gaz sancısıyla şişkinliğim var öyle şişlik ki sanki 7 aylık hamileyim birde çok aç uyanıyorum ya bunu hiç yaşamam saat 1 den önce yemek yemeyen insanım
Dilekulgtt Kivircik01 mide bulantisi zaten belirtidir hasta degilsen bence vardir gebelik insallah vardir guzel haberler aliriz 🌸 ben cunku kizimda mide bulantisi yasamistim
Dilekulgtt turkan403 en son devlete gitmistin ya tekrar bidahami gittin canim. Adetimi bekliyorum suan 4 gunum var canim
Kivircik01 Dilekulgtt ya bu kadar erken mide bulantısı olur mu peki çoğu gebe 7 8 haftalarda olur diyor
turkan403 Dilekulgtt eved tekrar tahlil sonuçları için gitim 5+2 günlük hayırlısı olsun canım inşallah sende hamişsindir bide bu hayıt tohumu var ondan kullandn mi hic
Dilekulgtt Kivircik01 benim reglim gecmisti ozamanlar da daha gebe oldugumu bilmiyordum ama erken yumurtladiysan belki bilemiyorum canim
Dilekulgtt turkan403 ay cok sevindim vallahi 3. Yolda inslalah saglikli sekilde kucagina alirsin. Macun aldim da kullaniyodum grip olunca aksattim biraz
turkan403 Dilekulgtt amin inşallah canım ben doğumdan sonra ilk regl oldum bidaha olmdm ztn macun filan kullanma bence hiç ben o otan içmiştim onun da faydası olabilir bence
Cicekkadin Kızlr vall 8 gün var benim de ama bugün az önce genelik testi yaptım negatif sanırım erken davrandım😂 meraklandım yaa
Cansuxdurmus  Bat 13 bugün test yaptım il idrar değildi ama yinede silik bir çizgi görüyorum inşallah gebelik vardır ilk 2 dk içinde çektim fotoğrafı