Whitecolour mesudeislam bitter çikolata yiyin ve vişne suyu için hareketlenir doktor da iyiyse görür bence en kötü tahminde bulunur
Ogm Ben 13. Haftam da öğrenmiştim ama özel de. Devlette söylemiyorlar sanırım özeller de ultrason cihazları daha iyi olduğu için. Bir de benim şansıma oğlum şak diye gösterdi 🤣🤣😁😁
kader_ozol mesudeislam ben özele gidiyorum 12. hafta da kız pldugunu öğrendik :) bence özele gidin ultrason acısından da önemli
Zezezeynep mesudeislam ben özelde 13. Hafta da öğrendim 16 .hafta da devlete gittim orda büyük ihtimalle şu dedi ama net şekilde üzerine düşüp bakmadı doktor da baya ilgiliydi yani ama özeldeki gibi görebilmek için özellikle çaba sarf etmiyorlar
mesudeislam Bubu_ ya bizim burda özel var kadın oranın sahibi o kadar ters konuşuyor ki bende ona gitmek istemedim
happyprincess_06 mesudeislam dün bende gittim 13deyiz. Belli mi dedim tahmini söyleyebilirim net söylemem icin 16-17 en ideal doğru zaman demişti. Erken öğrenmem hem iyi oldu hem kötü. Acaba sonradan değişir mi diyip duruyorm şimdi 🤦🏼♀️😄
mesudeislam happyprincess_06 kızım da 12. Hafta kız galiba dediler ve değişmedi bence ne ise o değişmiyor
happyprincess_06 mesudeislam yaa inşallah öyle olur peki yüzü dönük mü oluyo kızlarda. Yüzü dönüktü gostermedi bi manevra yaptı öyle gördü
Deletedmom_115 mesudeislam bana 12+5 gibi kıza benziyor dedi 16 da gittim kendisi de şaşırdı yanılmışım erkek dedi en garantisi 16 sonrası bence
Musel mesudeislam Canım üstteki bacak arası alttaki yandan resmi bacak arasına bakınca boş dedi ama alttakinde sanki pipi var ya
mesudeislam happyprincess_06 kızlar yüzü dönük bacak arası kapalı olurmuş doktorum o şekilde bilgi vermişti
Berraymom mesudeislam özele gidiyordum 18.haftada erkek dedi.. öncesi kız demişti … Kendimde kızıma kıyasla belirtilerim tam tersiydi hep içimde derdim detayliya kadar beklyeyim
bebisveannesiiii mesudeislam bence 15. Haftanızı bekleyin 12+ 6 da özele gittim ben belli olmadı ilk çocuğunda da özele gidiyodum oda 13 haftamdaydı belli olmamıştı net 16. Haftada öğrendim ilkini şimdi bundada 16. Haftada gidicem