Gokturkmom_ Lavin___ ya ben de minik minik bişeyler hissediyorum bi kaç gündür bizde 15+4üz ama kimse bana inanmıyor 😂 bağırsak hareketidir diyorlar
Lavin___ Gokturkmom_ bağırsak hareketinden farklı olduğunu bir siz anlarsınız muhtemelen bebektir ilk başlarda zaten çok hafif pıt pıt oluyor🥰
Kittennn 18 de hissettim 🤭 ramazandı böyle ne zaman iftara otursam o saatlerde çok derinlerden pıt pıt bir şey vuruyordu sanki 🤭😜
motherbaby_ kedidirokedi göstermedi kendini doktor 13 14 hf.lıkken kordon degilse erkek demişti şuan hastahanedeyim girdim ultrasona ayagını bükmüş rica ettim birazdan bidaha bakıcak😊
cLearQueen Hanımlar ben 25.haftaya giricem de bebegin hareketlerini hissediyorum ama oyle can yakan tarzda degil icten dokunuş sadece… kilom da var acaba ondan mıdir bilgidi olan yazabilir mi
ygulafer Asel0707 ilk gebeligimi 16 da hissettim suan 11 haftalik gebeyim bu gebeligiminkacinci haftada hissedecegim cok merak ediyorm
Nananan Asel0707 benim ilki erkekti 16. Haftada genelde sabahları sırt üstü yatarken hissetmeye başladım suanyda 7 haftalık hamileyim bakalım ne zmn hissedicem o hissi hiç sorma ztn zmn Dursun istiyorsun öyle güzel anlatilmaz bişey ki
-Buse35 Asel0707 21. Haftamda hissettim yatarken elim karnımdaydı seyirdi bir anda sonra başladım hissetmeye şimdi de artık ne olur durda uyuyayım diyorum 😅🤣
Limoza47 -Buse35 şuan kacinci haftandasin Bn 23 hastalığım ama çok nadir hissediyorum yada bebegim az kımıldiyor
Lilaaaaa Kız bebek 💕 17+5 te hissettim ilk anneler günüydü 🙏🏻 şimdi 26+3 artık her elimi koyduğumda pıt pıt vurmaya başlıyor 🥹