petunya55 Kızlar tasınıyoruz ve yatağa ihtiyacımız var Gardolap vs almıcam gömme yaptırcaz çünkü sizce hangisi güzel bazalı ağır bişey istemiyorum komidin vs belki eklerim çok kararsızım. ( uygun fiyatlı arıyorum önerilere açığım) bunlar bütceme ve zevkime uyanlar
Enfal_06 petunya55 baştaki yatak benim aldığım yatak modalife den almıştık aynısı orda da vardı çok güzel temizliği felan çok rahat
Enfal_06 petunya55 bizimki bu şekilde ışıklari isterseniz takıp çıkarabilirsiniz aynı şekilde yandaki ahşap parçaları istemezseniz yatağa monte etmezler yatağımiz yere sıfır altı temizlenmiyor içe gömülü yatak baza değil
petunya55 Enfal_06 çok teşekkür ederim gayet güzel hem sade peki altı toz kalmıyor mu temizlik açından hani
Enfal_06 petunya55 rica ederim altı yok canım yere dümdüz mobilya olduğu için alt kasadan bahsediyorsan iç tarafına toz girmiyor yanlardan çok az boşluk var bazen kaldırdığımda süpürgeyle çekiyorum onun dışında temizlik açısından çok iyi iyiki bunu almışım
petunya55 Hulya-003 güzel miş canım keşke beyazı olsa şimdiki kahve 😟😟acık renk istiyorum modellere bakacagım şimdi
Hulya-003 petunya55 herşeyle uyan bir rengi var bence tercih meselesi rahatınıza düşkünseniz düşünün bence gidin yerinde görün 2 sene önce almıştım kesinlikle deforme falan yapmadı halen ilk günkü gibi 🫠