lili19 @DeryArenn Allah sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin benim kızımda olmuştu kararma ama bunda yok cinsiyetle alakası yokmuş demek o yuzden sordum bukdr kusura bakmayın😀💕
_almirasmom DeryArenn benımde gıguslerım pembemsi ydı. Koyu koyu kahve ve buyudu halkaları moralım bozuluyo kendımı ınek gıbı hısseıdyorum gercı ıneklerın bıle memelerı benden daha guzel🤣
Adsizbiri Benimde kol altı falan da karardı bende ona çok mutsuzum yine göğüsler geçiyor doğum sonrası ama kol altı özel bölge 🙈🙈mutsuzum kendime diyorum gecicekkk şuan evrim geçiriyorsun heryer değişiyor ama doğum sonrası güzel olucak herşey 😀
DeryArenn Adsizbiri kol altı özel bolgedemi kararıyor şükür onu görmedi daha gözlerim onuda yasasam tırlatırım heralde 😀 gecicek inşallah hepimiz normale dönucez🤗
minnosmakarna DeryArenn benimde aynı göğüslerim büyüdü yarısı kahverengi resmen çok kötü duruyor sadece göğüste değil genital ve koltuk altlarımda aşırı karardı çok kötü bir görüntü var 37. Haftaya giricem inşallah gecer doğumdan sonra bebislerimiz için herşeye değer ❤️
DeryArenn minnosmakarna inşallah geçer ya tabikide bebisler için değer ama insanın böyle şeyler çok ozguvenini kırıyor yada benim çok kırdı eşim hic öyle görsün istemiyorum 😀
minnosmakarna DeryArenn benimde öyle agdaya bile gidemedim utandım hala kendim yapmaya çalışıyorum 😂😂