DeryArenn Kızlar benim gogus uçlarım ve etrafı çok karardı aşırı aşırı benim gibi olan var mı geçiyor mu acaba bu karartılar çok taktım kafaya çok çirkin geliyor gözüme 😀
Cesurx DeryArenn benimde göğüslerim çok büyüdü ve yarısi kahverengi oldu,kenarlarinda da koyu kır gibi lekeler var ağrıyor ,büyüdüğü için de göğüsler çatladı.Artik sona geldim yapacak bir şey de yok ,geciyor dediler bekleyecegiZ
metemom_ DeryArenn ay bence çok komik ya duşa girince görüp gülme krizine girmiştim iki kara göz bana bakıyor gibi geldi 😂 aşırı beyaza yakın olan uçlar gitmiş yerine çirkin bir şey gelmiş ama vücudumu çok seviyorum hamileliği ne güzel yönetiyor diyip kafama takmıyorum kusursuz kimse yok
fairytale_ DeryArenn bence sıkıntı etmee şöyle düşün içimizde çok güzel şeyler varr🥲🥹ve onlar için her değişikligimiz zamanla eski halimize gelicez 🥹😍🥰bizz kadınlar her halimizle güzelizz😍😍
DeryArenn mystery00 simsiyah yani görsen korkarsın esim diyor nolmus kız sana öyle oda öyle diyince hepten böyle takıntılı hale geldim
DeryArenn fairytale_ ya orası öyle tabikide cok mucizevi bisey hamilelik beyaz tenliyim gogsumlerim kapkara olunca birden insan ister istemez noldu bana böyle oluyorsun 😀
DeryArenn metemom_ valla ya aynada uzun uzun vücuduma bakıyorum nolmus bana boyleeee karnımda çok çatladı felaket karnımı gören ya dogum yakın mı yada kac tane bebek var diyolar ruh halim nanaaay😀😀
Munevver_kaplan_33 DeryArenn geçiyor Cnm ilk gebeligimde bende de oldu bebek emdikçe rengi açılıyor şu an 2. Ye hamileyim yine karardı pis duruyor ama geçiyor merak etme
DeryArenn Munevver_kaplan_33 içimi rahatlattin çok kafaya taktım takıntı haline getirdim inşallah benimde geçer 🙏🙏
metemom_ DeryArenn boşver onları sen kendini ve vücudunu sevmeye bak vücudunda mucizevi şeyler oluyor tabiki değişecek gayet normal
3438FG DeryArenn Aşkım erkek bebeklerinde daha fazla kararma oluyor. Benimki inan bana kapkaraydı 😂😂 Karnımdaki çizgi desen o da simsiyahtı. 4.5 ay önce doğum yaptım ve şimdi rengi açılıyor git gide. Göğsümdeki kararma neredeyse hepten geçti çok az kaldı. Merak etme güzel anne, geçiyor hepsi 🫶🏻