Selma-bttl Bir haftadır geçmeyen isal karin ağrısı mide ağrısı mı ne onu da anlamıyorum öneriniz var mı kızlar 36+3 haftalık
Edizhr Selma-bttl ayy salgın mı var acaba hamile değilim ama bende o sekildeyim antibiyotik mi yaptıki dedim hatta kendi kendime
Elifkodalogluuu Selma-bttl 1 hafta geçmeyen ishalle uğraştım acile gittim serum taktılar 2 gün duzeldim bugün yine başladı geçmek bilmiyor ilacta vermiyorlar bebeğe zararı yok bol su iç karbonhidrat beslen dedi doktor
Cosimaniehaus Selma-bttl hazır su için ne olur ne olmaz. Ben normalde evde arıtma kullanıyorum. Memlekete geldim hazır su içiyorum. Yazın da salgın olabiliyor sudan dolayı maalesef
Selma-bttl Edizhr olabilir köye geldim acaba sudan mı diyorum yok çeşme suyu içmiyorum muz leblebi yiyorum geçmiyor karın ağrısı canımı kesiyor halim yok enerjim sıfır ara arada sancı giriyo kasılma falan da oluyo
Selma-bttl Elifkodalogluuu evet bende gitmiştim yaşadığım sehirdeyken iyi gelmişti iki gün sonra tekrar başladı
Selensse Enterogermina aldım ben doktoruma sorup sizde deneyin isterseniz probiyotik takviyesi iyi geldi