Ays-0 Kızlar 27+0 hamileyim bebeğim nerdeyse tekme atmiyor 2 gündür, hareket ediyor hissediyorum ama tekmesi yok tek tük. 25.haftada falan durmuyordu hiç. Aranızda var mı benim gibi durumda olan 🙄
Kayraninannesiii Ays-0 normal canim o haftalarda hareketler biraz yavasliyo bendede oldu..hic hareket etmrzse doktora git mutlaka
gocebeanne Ays-0 arada öyle duruluyorlar 😂 benimde 2 gün dinlendi korkuttu şimdi daha da güçlendi canımı acıtıyor. Tamamen hareketsiz değilmiş korkmayın
elifozkann Ays-0 hiç hareketi yoksa doktora gidin ama hareket hissediyosanız korkmayın bazen öyle yapıyolar
SakineZehra Ays-0 hemen buz gibi soğuk bir su iç ya da göbeğine buz uygula o zaman tepki veriyorlar genelde
Ays-0 Kayraninannesiii sağ sol dönüyor içimde hissediyorum ama tepmiyor işte, sakinleşti yavrum birden
Ays-0 gocebeanne aklım çıkıyor hareket etmeyince 😄 2 gün önce sağlık ocağına gittim gebelik izlenimi icin kalp atışını dinledi ebe gayet güzel dedi, tepsinde acitsin ya hoşuma gidiyor benim ☺️
Ays-0 elifozkann içimde kıvrılıyor bazen dışardan belli oluyor, sadece tekme atmıyor cumartesi günü kontrolüm var bakalim umarım hemen geçer bu durum
Handevich Hiç hissetmiyorsanız doktora gidin ama bazen hareketli bazen hareketsiz oluyorsa normal. Büyüdükçe yerleri daralıyor bi duruluyorlar sanki 😅
Kubraalp67 Bence sıcaklardan dolayı onlar da bunalıyor sürekli uyuyorlar benim de öyle gündüz hiç kıpırtı yok geceleri normalde durmazdı iki gündür o da çok sakin. Bende sıcaklardan dolayı hem bunaldım hem de halsizim belki benden de kaynaklıdır bilemiyorum.