ressamanne_ Nasıl geçiyor kızlar , benim çok şükür rahat sadece uykum geliyor ara ara bebekte baya aşağıda artık son haftalar 🥲
Floraa ressamanne_ 35 haftaya kadar hersey çok güzeldi artık zor geçiyor 36+6 yım 🥲 Yinede şükür diyelim
Selma-bttl ressamanne_ güzel geçiyorsa ne mutlu size benim son ayin berbat hissediyorum ishal karın ağrısı mide bulantısı kalp çarpıntısı geceleri uykusuzluk tan zombiler gibi oldum
findiktan11 ressamanne_ 36+5 aşırı ödem 🥲 ağrım sızım yok ama ödemden dolayı hareket edemiyorum çok hareket edince yine şişiyor ayaklarım 😭
Gzd0303 33olduk ağırlaştım bebek asagı baskı yaptıkça çiş gelıyo gıbı oluyo normal mı acaba yarın kontrolüm var sorucam ama varmı kı aynı olan
ressamanne_ findiktan11 benimde sabit kalınca şişiyor mesela mutfakta uzun süre durursam. Dinlenerek yapın bol su için ❤️
Selma-bttl ressamanne_ nefes darlığı kramplar sıcak hava kasılma ne ararsan var hepsi birleşiyor gece
buseyusuf27 ressamanne_ 36+5ım oğlan asagı baskı yapyo tospık olması benı agırlastırdı egılemıyorm kasılıyor süreklı uykuluyum bıde 4 yasnda kızım var 19unda doğum inş erkn alsa dedm de yok dedi 🙄 kzm 36+2 de doğmustu ve pramatureydı oğlan suan kızımın 1 aylık kg sunda maşllhı var yoruyor ama deger 🤭