Tatlihamis Arkadaşlar doğuma iki haftam kaldı kızımın ismini tam karar verememiş te olsam miray da karar kıldım gibi şimdi eşimde miray su olsun diyor öyle yazdircam diyor bana uyumsuz gibi geldi sizce nasıl güzel oluyormu tek miray güzel
Duyguanneoluyor Tatlihamis bana kalırsa miras su eşinizinde beğendiği isim olsun ikinizin bebeği sonuçta ben böyle düşünüyorum yani siz bilirsiniz tabi gene 😊
Asellll23 İki isim artık herkes bırakıyor iki isim olunca ikisini beraber nadir Kişiler diyor genellikle iki isim de bıraksan tek isim diyorlar bence tek isim her zaman daha iyi ve güzel duruyor miray 😊
Tatlihamis Asellll23 teşekkürler canım bencede öyle de eşim işte, sence miray ismi nasil güzel mi çok az kaldı artık karar vermem lazım yeni cikan isimleri pek sevmiyorum çok bilindik isimde olsun istemiyorum cevremde de hiç miray yok
Asellll23 Tatlihamis tabi ki güzel isim kibar da duruyor hem . Evet Benim de eşim illa iki isim istedi sonra anladı doğrunun tek isim olacağını tek isim de kaldık bizde ☺️☺️ Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inaşşlah 🙏😍
Tugbasab Miray tek başına güzel ama yanına su ekleyince de güzel oluyo bence kötü değil. Benim de kizim olucak insaAllah ismini Eliz istedim eşim de yaninda nur olsun dedi bende kırmadım onu tamam dedim ama herkes Eliz der nur ismini kullanmayiz pek. Maksat gönülleri olsun 😊 Bence sende öyle yap 👍🏻