Kayramelisa97 İlk bebeğim erkekti hiç hissetmedim hareketlerini 9 boyunca hiç Bu bebeğim kız 17 haftalık fazla hissetmiyorum ama ultrasonda baya hareketli Kilom fazla ondan mı hissetmiyorum 😣 çok üzülüyorum Bu arada oğlumda sağlıklıydı bişeyi yok
ogretmenanne2024 Kayramelisa97 ben de kiloluyum net olarak 23 ten sonra hissetmeye başlamıştım 16 da falan hissederim saniyodum🤭
Cansu-2600 Kayramelisa97 Valla bende 23. Haftamda hissetmeye başladım. Erkek bebek ilk hamileligim 54 kiloyla hamile kaldım şuan 62 kiloyum çok kilolu olduğumu düşünmüyorum bende durumlar bu şekilde ☺️
Kayramelisa97 Cansu-2600 ay baya zayıfsınz ne güzel keşke o kiloda olsaydım ben sizin kilodan iki taneym
Cansu-2600 Kayramelisa97 Çok teşekkür ederim vallahi inanılmaz moral oldu zayıfsınız demeniz çok kilo aldım diye üzülüyordum. Ama kolay veriliyormuş diye duydum o yüzden siz de sıkıntı yapmayın bence ☺️
Booksandcats 85le hamile kaldım 96yla devam ediyorum 29+0ım 22. Haftada net olarak hissedebildim plasentam öndeymiş sanırım kilo da etkiliyor biraz ultrasonda bizimki de çok hareketli ama ben hissetsem de az hissediyorum bazen 🤭