Semranisa Ayshe-h değişirmi bilmiyorum ama inşallah değişmez ve oğlun olur gayet doğal insanın olmayanı istemesi 🙏hayırla sağlıkla güzelliklerle al kucağına inşallah gönlüne göre olsun
Buseirgit Ayshe-h 2 kızım var 3. Bebeğime hamileyim 12+2 de erkek dedi 35. Haftadayız hala değişmedi her kontrolde soruyorum 😅 ben tekrar kız hissediyordum o yüzden sanırım doktor erkek deyince baya bir garip gelmişti
Ayshe-h Buseirgit Buseirgit Benim bebeğim de değişmez inşallah Sevindim senin adına da sağlıkla al minik adamı kucağına
Beybitooo Ayshe-h kızımı 19.haftada zor öğrenmiştim ama şimdi erkek 12.haftada direkt söyledi doktorum 🥰
Ayshe-h Beybitooo erkekler kendini daha çabuk belli ediyor diyorlar demekki doğru ama ben kızları mı da erken öğrenmiştim
Ayshe-h Reina üzülmem Öncelikle sağlıklı ve hayırlı olması ama işte farklı bir bebek olmayan da cazip geliyor gönül istiyor canım işte
Esra_metehan34 Çocuk çok güzel bi duygu rabbim olmayanlara da nasip etsin inş. İmkan varsa çok çocuk güzel valla bende seviyorum ama daha ikinci hamilelikte pes ettim çok yorucu 🤣