Mervettt Kızlar aziz bebe nin e bebek internet sitesindeki 65 tl lik olan hastane çıkışından alan var mi
Bltblt Mervettt bende almayı düşünüyorum ama geçen gün 5 ki aldım eksik parça göndermişler eldiven ve beresi yoktu
KucukMik Mervettt Biz aldık ve yorumlarda belirtildiği gibi yumuşacık, gayet kaliteli bir ürün. İhtiyacınız varsa düşünmeden alabilirsiniz. Kumaş cinsi en son yazlık ve kışlık iki şekildeydi. Hala öyleyse doğum zamanınıza göre değerlendirebilirsiniz.
Mervettt KucukMik dogumum martta bende kislik olanından alayım 😊boyutu çok mu küçük peki bazı hastane çıkışları 63 cm oluyomuş o 56 cm sanırım değil mi
Elif82 Mervettt geçen ay aldım bir sürü şey çok güzel indirim vardı 10 lu hastane takımını 65 aldım indirim bitti mi bilmiyorum tatlım ve e bebekten de 2 takım aldım 82 tl ye tavsiye ederim çok güzellerdi 🤗🤗🙏🏻🙏🏻
KucukMik Mervettt yenidoğan hastane çıkışı olarak geçiyor o da 50 cm olarak geçiyor. 56 cm 0-3 aya tekabül ediyor bildiğim kadarıyla ve bu modelin yalnızca yenidoğan bedeni var diye hatırlıyorum.
Selvozge Ben aldım benzer modelini başka şekilde 10 lu takım olarak kombinlenmiş halini mağazada görmüştüm 179.90 dı aynısı sandım fakat tulum parçası yoktu onun yerine iki tane ağız mendili koymuşlar kalite olarak güzel jakarlı kumaş yaz için ideal alternatif olarak düşünebilirsin aziz bebenin 179.90 takımları çok güzel ama
Selvozge Mervettt evet pahalı işte onlar alternatif olsun diye söyledim alabilirsin ama güzel babymoll internet sayfasında Aziz bebenin 85 tl olan takımı var beyazlı altın sarılı oda çok güzel bakabilirsin