Esmercan Merhaba ayrıntılı ultrasonu kendi kadın doğum doktorunuz mu yaptı yoksa perinatolojiden mi randevu aldınız
Ecekrk Esmercan ben her tür ultrason çeken işinin ehli laboratuvar tarzı bir yerde ayrıntılı çektirdim haftayada doktoruma göstericem rapor sonuçlarını ben gayet memnun oldum çeken kişiden de perinatologlar çok pahalı ve randevu bulmak çok zor eğer riskli bir gebeliğiniz yoksa en iyisi laboratuvar tarzı bir yer bence çünkü işleri bu makineleri son teknoloji
Esmercan Drfatma Ecekrk momofmychildren Nurr00707 Aylaa123 o kadar saçma bir sistem var ki geçwn hafta gittim üçlü test için kan falan verdim haftaya sonuçlar çıkacak o zaman göstermeye gelirsin dedi bu hafta için randevu baktım muayene olduğum bir bölümde 12 gün geçmesi gerekiyor tekrar muayene olabilmem için arıyorum hastaneyi randevusuz bakmıyorlarmış sonuçlara bugün arıyorum yine perinatolojiden mi yoksa kadın doğumu ayrıntılı ultrason yapıyor diye soruyorum hastane bana önceden bakılıyordu şuan da hastane bakmıyor diyor daha 1 1-5 ay önce gittim perinatolojiye o kadar stresi geçiriyorum ki onların yüzünden ilk gebeliğim ve neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum artık😢
Aylaa123 Esmercan benim doktorum radyologun çektiğini kabul etmiceğini benim yaptığım ultrasomjn aynısı şeklimde bakılıyor dedi perinatoloji uzmanının çekeceği detaylıyk kabul edeceğini söyledi
Nurr00707 Esmercan devlet Hastanesi’ne gidiyorsanız doktorunuz alan açıyordu perinatolojiye. Eğer son kontrolünüz 10 günü geçmediyse gidip doktorunuzla görüşebilirsiniz.
Aylaa123 Esmercan devlete gidiyorsanız önce kadın doğuma gidip ordan kayıt açtırmanız gerekiyor yoksa bakmazlar sonuç göstermek içinde ya bir sonraki randavuyu yada doktorunuzdan randavusuz girebilceğinze dair kağıt alın onu gösteriğ sonucunuzu gösterebilirsiniz
Esmercan Nurr00707 Alan açtı 2 li test için parinatolojiye gittim şimdi hastaneyi arıyorum ayrıntılı ultrason perinatoloji mi bakıyor diye ayrıntılı ultrason bakılmıyor diyo doktorda bana 20. Haftada falan gel demişti çok saçma
Tictack Benim gittigim kadn dogum doktorh kendi bakiyor, mesela medipol kosuyolu hastanesine sordm ordada bakan kisi kadın kadın doktoruymus. ZTen detaylı ölcüm yapiyorlar demekki sadece patonoloji uzmanı olmasına gerek yok
Esmercan Aylaa123 Valla kağıt almadım randevu alabilirim diye ummuştum ama muayene olduğum için 2 hafta geçmeden randevu vermiyorlar
Esmercan Aylaa123 öyle yaptım valla 12 sinde gideceğim bide perinatolojiden randevu alcam yok ama talep oluşturdum perinatolojiden randevu bulursam oraya giderim çünkü 23. Haftadan sonra bakılamıyormuş ayrıntılı ultrasonla
Esmercan SrpYlmz 12sinde kendi doktoruma randevu aldım ayriyetten de perinatoloji için talep olulturdum randevu boşluğu olursa oraya da giderim
Niloyaaaaa Esmercan benim önce kadın doğum doktorum baktı sorun yok gibi ama sonuçta bunun uzmanı var ona da göstermenizi tavsiye ederim benim uzmanlık alanım değil dedi 3 tane Perinatolog önerdi bizde birini seçip gittik