Rumeysamete Arkadaşlar merhaba nst de hem düzensiz sancı çıktı hem hicbirsey hissetmedim doktor yakındır gelecek dedi ama ben çok merak ediyorum sizler bu süreçte neler yaşadınız 39+1 im bu arada
Tachbibi Rumeysamete 39.3 çıkmıştı hatta ben hiç hissetmemiştim sadece kasıklarımda ağrı vardı hemşire biraz daha uzatmıştı nts sürecini Gece de doğum yapmıştım Tabi eve geçince baya merdiven in çık yapmıştım artı sıcak suya oturmuştum
Smy17 Rumeysamete bir kaç saat sonra yapmıştım. Ben çok sancılandım evde yerimde duramıyorum bile hastaneye geldik ben sanıyorum doğuracağım sancılar bi çıktı 20 falan ben şok ebe dedi sen çok sanıyorsun ama değil şu an düzensiz dedi. Ama açılmam vs de olduğu için yatırdı beni ve suyumu patlattı suyumu patlatınca sancılarım düzenlendi 100 lere dayandı ama düzensiz sancılardan daha çekilebilirdi bence düzenli sancılar. 3 saat sonra falan doğurmuştum.
Firdevseren Rumeysamete eh işte hayatım yeterince hareketli yürüyüş vs yapıyorum bazen pilates o şekilde
Rumeysamete Edaa01 hahahah herkesin farklı yaa 😃 ben bol bol hareket etmeye devam edeceğim inşallah gelir ya
yeniannna34 Nst de bir kaç kere tek sancım çıktı gerisi iyiydi ve 1,5 cm açıklık var dedi doktor ama hala bekliyoruz 😅38 olduk
Rumeysamete yeniannna34 bence bu zaman zarfında bolca hareket gerekiyor yürüyüş egzersiz vs benim acikligim yok geçen hafta bakmıştı bugün bakmadı bir daha
yeniannna34 Rumeysamete ılk doğumumda hersey yaptım kızım 40 da geldi bunda da kızım olduğu için hep hareket halındeyım ama gelen güden yine yok bakalım egzersızlere dedıgınız gıbı bolca devam edeyım bende
Rumeysamete yeniannna34 bir de şu boyutu var tabi ne kadar ugrassakta onlar geleceği vakti biliyor 🥹❤️
Satisati Nst de gündüz 2 gibi düzensiz sancım vardı eve gönderdiler gece 11:50 de gittiğimde yatisim yapıldı sancılarım artmıştı 45/50 Yi görüyordum nst de sabah 9:45 dede doğumum oldu
NurBanu_94 Nst lerim sıkıntılı çıkıyordu sancım gözüküyordu ama ben hiç bişey hissetmiyordum bir iki güne tekrar çağrıldım yine aynıydı bu sefer acil sezeryana aldılar maalesef 37+5 de