Asiya__0045 dun aksam butun gun sancim dinmeyince doktora gitim normalde son adet tarihime gore 34 haftalik olmam lazim ama bebek 36 cikti ntsde sancim cikti ama acilmam vs yok sizce durum nedir neye gore hazirlanmaliyim bebegin olcumlerine goremj
Seddda Asiya__0045 bebeğin iri olabilir ama sen bebeğe göre değil adet tarihine göre hareket et cnm banada aynısı oldu beneği aldılar sonra da küveze koydular ciğerşeri tam gelişmemiş dedilerse bence gününü bekle izin verme almalarına
Asiya__0045 Seddda yok dogsada problem yasamazsin dedi herseyi cok iyi ilerlrmos dedi ama suanda dogurmayacaksin dedi acilman vs yok dedi ama bebegin olcumleri 36 hafta 25 temuza kadar dogurursun dedi
Buse344161 Asiya__0045 36. Haftam giriyorum ama bebek 37 öyle düşün yani benimkide 1 hafta 10 gün kadar önde gidiyormuş ama doktor yinede adet tarihime göre ilerliyor 37 haftadan itibaren saymıyor yani. 22 temmuzda doğumum olucak tam zamanında olucak 38+3 ken . Seninki biraz erken gibi geldi doğumun önden de gitse kendi adet tarihine bakılıp alınsa daha iyiydi diye düşünüyorum . Tabi doktorun en iyisini bilir 🙏 belki iri bebek bekledikce kilo aldıkca zararı olur belki ne bilim doğum açısından zor olur falan bu tarz şeylerde düşünmüş olabilir. Dediğim gibi doktorunu dinle yinede😊
Asiya__0045 Buse344161 25 temuz diyor bebegin olcumune gore 38 haftalik olacak ozManlar adet tarihime gore 36 anlamadim giti
Buse344161 Asiya__0045 vardır doktorun bi bildiği yine sorarsın aklında kalmasın korkuyorum küveze girmesinden dersin