DeryArenn Berivan_sr belkide evet 😀 şekerim var benim gibi kadınlar genelde iri bebek doğuruyor 38 haftada almayı dusunuyor oğlumu suda dogum da hayal oldu benim için 😀
Sabisinix Berivan_sr genelde meyveyi yiyorum yemek yiyemiyorum sıcaklarda hiç gitmiyor zaten doktorum biraz iri gidiyor dedi korkuyorum açıkçası doğumdan öyle diyince dogurabilcekmiyim kafasına girdim 😒 bide bol bol içecek içiyorum
Berivan_sr DeryArenn sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil bende biraz kilolu doğsun istiyorum ama normal doğumu etkileyecek bir kilo değil etrafımda kilolu bebek görünce çok hoşuma gidiyo tatlı oluyorlar
DeryArenn Berivan_sr hemencecik büyüyorlar kilo alıyorlar dogduktan sonra hiç dert etme sağlıklı olsunlar önemli olan o 😇
Berivan_sr DeryArenn benim kardeşim zayıf doğmuştu hâlâ da öyle bişey yemiyo doğru düzgün kilolu da değil doğumdan sonra da ya almazsa diye
DeryArenn Berivan_sr bakma benim olduğum durum da iyi değil tamam kilolu bebek insana güzel şirin geliyor ama endişelerim var ya benim gibi şekeri olursa diye korkuyorum sağlıklı olsunlar zayıf olsunlar cidden 😊
Berivan_sr DeryArenn yaa Allah korusun inşallah öyle birşey olmaz Allah’ın izniyle haklısınız sağlıklı olsunlar yeter 🥰🫶
Berivan_sr DeryArenn anneminde gebelik şekeri vardı çok şükür doğumdan sonra geçti kardeşim de gayet sağlıklı çok şükür
Berivan_sr Sabisinix ben bir meyveyi bir kaç kez tek yiyebiliyorum daha sonra canım istemiyo içecek olarak canım meyva suyu istemiyo normalde de icmezdim zaten ,🥺