nazli_0101 Kızlar 4 gün önce kan testi yaptım sonuç beta 151,37 çıktı . Birde bugün yaptım o da 1861 çıktı sizce bu değer ve yükselme iyi mi normal mi çıkmış daha muayene olmadım . Sizce kaç haftalık vardır
heleeen nazli_0101 haftası son adet tarihinize göre belli olur öyle hesaplayın ben 5924te keseyi görmüştüm hayırlısı olsun🌸
Merryy nazli_0101 yükselme gayet iyi ben 5+2 de keseyi gördüm geçen hafta yarın kontrole gidicem 6+2 oluyorum bebeği görür müyüm bilmiyorum kimisi 7. - 8. Haftada görmüş ve kalp atışını duymuş
pastella nazli_0101 beta 1500 lerden sonra altta ultrasonla kese görünür. 3-4 bin den sonra da karından görülüyor.
DENIZ_55 nazli_0101 gayet güzel değerle kaç haftalık olduğu anlaşılmaz canım bende bugün kan verdim hala çıkmadı gözüm e nabizda bekliyorum çıkacak diye beklediğim için cikmadi inşallah bende pozitif sonuç alırım ya🥰
nazli_0101 heleeen öyle hesaplarsak 4 haftalık 5 gün oluyor yani iki gün sonra 5 haftalık olacak . Kese görünür mü muhtemelen beta artar pazartesiye kadar.
Merve-metin nazli_0101 görünür canım ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde 5+4 günlüktü gittiğimde hem keseyi hemde bebeği görmüştüm sende görürsün yüksek ihtimalle geç döllenme filan değilse eğer