Hshaujaja -Mina- gerçekten hiçbir önemi yok, benim bebeğim erkek. Kadar şanslı hissediyorum ki kendimi ilk başlarda bende çok merak ediyordum ama artık bebeğim büyüdükçe ne olduğu önemsiz geliyor vallahi taş da doğursak seveceğiz bu his çok başka 🥰🥰🥰🧿
-Mina- Hshaujaja Cinsiyetine bende takılmıyorum bana Allah’ın hediyesi benim mucizem o sadece 4.5 senedir evliyim 2 sene aşılama ilaçlar sonuç alamadık umudu kestim ve Allah nasip etti ben hevesimden duramıyorum 😂
Hshaujaja -Mina- ayyyyy çok mutlu oldum Şuan pardon biraz uzun yol gitmişsiniz siz❤️🧿 çok heyecanlısınızdır 🥰 ben evlendim 2 ay sonra kaldım hamile okadar heyecanlıyım ki zaman geçmiyor sizi tahmin bile edemiyorum gerçekten çok mutlu oldum adınıza💙💙
Miraymira -Mina- bende öyleyim her gün bi bahane bulup aceba doktoramı gitsem diyorum ayın 12 sine çok var çünkü bi sabırsızım 😂🙈
-Mina- Whitecolour senin biraz yukarı gbi duruyor erkek olma ihtimali yüksek 🤷🏻♀️ Çok güvenme bana tipi de öyle geldi biraz 😂 diğer arkadaş çok daha iyi biliyor sanrm
-Mina- Hshaujaja çok teşekkür ederim güzel dileklerin için rabbim sağlıkla kucaklarımıza aldırsın korku heyecan karışık biraz ❤️🤍
prens_prenses_annesi -Mina- alisveris yapma bkle bna 11 de erkek dedi 16 da kiz oldugunu ogrendim oda fetal dna testinde blli olmustu