zuzuu34 Selam kızlar hamlileyken bazıları eskisi gibi temizlik yemek devam edebiliyormuş sizde durumlar ne? Ben bi çok işimi yapamıyorum bebeğe bir şey olur diye korkuyorum,çamaşır suyu solumayın tuvalet temizleyin diyor bazıları 🤷🏻♀️
MiracAlpinveUmutunAnnesi zuzuu34 Ben ince temizliği bırak yerine göre evi zor supuruyorum 2.hamileligim çok zor geciyo
EceNaz26 zuzuu34 7.ayın ortalarına kadar hiç hamile değil gibi bütün işlerimi kendim yaptım sonra bi kal geldi zaten😄 kendinizi yormayın azar azar yapın herkes yapabilir bişey olmaz diyemeyiz bebişinizi koruyun bırakın birazda dağılsın evler😊
Alparslanmom__ zuzuu34 bende gayet iyiyim 8.aya geldim bir ağırlık çöktü nefes nefese kalıyorum artık hemen yoryluyorum yavaş yavaş yapıyorum ev işini mecburen yapacak kimse yok
Melike_00 Bana da bir haftadır ağırlık çöktü ayağa kalkmak bile istemiyorum o yüzden temizlik zor bela yapıyorum.
Altunkaya_44 zuzuu34 işlerimi yapiyodum şuan 32+4 hafta hamileyim 30. Haftadan sonra bı ağırlık çöktü günlük işlerimi bile zor yapıyorum hiç içimden gelmio yapmak sıcaklık, geri gelen bulantı, baş dönmesi çok oluyo Zar zor yapıyorum yavaş yavaş
kardelen54 20.haftamadayim 4 aya kadar pek iş yapmadım ama artık eski rutinime döndüm hersey yolunda gidince maske eldiven takarak yapıyorum camasir suyu kullanacaksam
Damlaozzz zuzuu34 İlk 3 ay nerdeyse temizlik hiç yapamadım çok nadirdir yaptığım midem bulanıyordu deterjan kokusuna bile tahammül edemedim eşim sağolsun çok yardımcı oldu son aya girdim şimdi yavaştan yorulmalarım başladı ama yine ufak tefek detaylı temizlik olmasada herşeyimi yapıyorum 😀
Bahar-Atalay27 Slm arkadaşlar ben 27 haftalık hamileyim bugün içinde hiç bebeğin hareketlerini hissetmedim normal mi acaba
Aylaa123 Bahar-Atalay27 kahve çikolata meyve tarzı seyler yiyip uzanın biraz belki ayakta kalmıssınızdır
metemom_ zuzuu34 detaylı temizlik yapmadım ama her sabah günlük temizliğimi aksatmadan yapmaya çalıştım geceleri de yatmadan topladım hem sürekli yatarak fazla kilo almadım hem daha çok hareket etmenin iyi olduğunu düşünüyorum şuan 33. Haftadayım hâlâ iş yapamayacak kadar kötü değilim ama herkesin bünyesi bir değil tabiki kimisi hiç kaldıramıyor hamileliği
Aylaa123 zuzuu34 suana kadar her işimi kendim yaptım yapıyorumda camda siliyorum detaylıda yapıyorum içime sinmiyor çünkü sürekli bebeğe bişey olucak endişesini kendime yaşatmıyorum kötüyü çağırmıyorum yani allah korusun bişey olucağı varsa yattığımız yerdende olabilir rahat düşünüyorum riskli bir hamileliğim yok tabiki dikkatte ediyorum kendime yorulıyorsam dinlene dinlene yapıyorum
zuzuu34 Aylaa123 bende geçen haftama kadar kolumu kaldıramıyordum çok hareket edince bulantılatım artıyordu ama bende sizin gibi düşünüyorum
elif475475 zuzuu34 evime hamile değilken bile çamaşır suyu sokmam. Bebeğim kadar kendi sağlığım da önemli. Canım kendimi zehirleyemem 😁
Burcu-2634 zuzuu34 hamilelik değil de sıcaklardan yapamıyorum yoksa 2 gebeliğimde de çok güzel temizlik yapıyordum
momofmychildren zuzuu34 35+2 günlük hamileyim rutin ev işlerini rahatlıkla yapıyorum klozeti yıkıyorum ama duşakabin içini felan eşim yıkıyor o kadar yoğun deterjan çamaşır suyuna maruz kalmak istemiyorum Yerleri süpürüp silip toz rahatlıkla alıyorum ama detaylı işleri yapmaya çekiniyorum