Pamukkokulum MiracAlpinveUmutunAnnesi bazı doktorlar ıyı değil sankı bugün gıttım ozellıkle bayan doktorlar pek onemsemıyo ne resim ne kalp atisi hıcbsey dinletmıyolar çok saçma sorduğun hıcbseye cevap vermıyolar ben anlamadım hıcbsey bırde bugün sabah kan idrar verdım yarın sabah çıkar mı sizce bılen arkadaşlara sorar mısınız
Zuleyha_18 Pamukkokulum sonuç göstermek için tekrar randevu alman gerekiyor demişlerdi bana sağlık ocağına baktırdım bende 😬
MiracAlpinveUmutunAnnesi Pamukkokulum Cikiyo akşamına canım. Evet bende Bayrampaşa devlet hastanesine gittim çok güzel bir doktor var orda benim özelde doğum yaptığım Doktorum oda ultrason fotoğrafı vermedi ama fotoğrafını çekebilirsin dedi
Semra03 Msydn6 sağlıkla gelsin inşallah. Sezeryan için değilmi neye göre veriyorlar günü acaba bi önceki gebelikten dolayı mı bende 34 h merak ediyorum
Msydn6 Semra03 benim 3. gebelik olduğu için 3.sezaryen o yüzden 37. Hafta itibariyle gün veriliyor banada pazartesi günü gel dediler gün için
Pamukkokulum Zuleyha_18 yok bana bugün doktor da ordakı calısan kızlarda 1 hafta 10 gün ıcınde gel sonuca bakacak doktor dedı ben de bi kaç güne gıdecem ınsAllah
Pamukkokulum Zuleyha_18 cam sakuradan bahsediyosunuz degılmı bana bugün doktor 37 den sonra gün verıyorum dedi 38 olur heralde