Sarina98 Kızlar ne durumdasınız? 33 haftadayız biz, bebek çantası hazırlığına artık başladım. Yıkadım, ütüleyip çantayı toparlayacağım. Siz başladınız mı? Kendi çantanız hazırmı artık? Erken doğum riski var diye artık hazırlanayım dedim
2bebekannesi3542 Sarina98 her şeyi yıkadım, bugün ütüleyip cantamı dolabı hazırlayacağım 👍🏻🤍 33+1 deyim bende sezaryen olacak doğumum
Ygmr01 Sarina98 bende 33teyim. Geçen hafta odasını hazırladık. Bütün her şeyi yıkadım. Kaynanamda ütüledi. Dolabına dizdim güzelce. Hastane çantası hazır. Bir iki eksik var ama önemli değil gerekirse alınabilecek şeyler çok kasmamak lazım. Ve ben çok ağırlaştım kolumu kaldırcak dermanım kalmıyor. Bacak ve bel ağrım artık benden bağımsız durumda. Ağrı bir de sağ kalçama vuruyor. Artık doğursam diye bakıyorum.
Civciv53 Sarina98 sağolasın canım sende başla bir yandan valla ağırlaştıkça insan daha da zorlanıyor 😂
Sarina98 Ygmr01 aynen bende de durum o, ama dün evleri dip köşe temizledim mecbur. Rahat uyuyamıyorum bile. Sezeryan yerimde aşırı kaşınıyor, bacak ağrısı beni mahvetti 🤦
Sarina98 Sehri-erhan-123 ben ilk oğlumda çok rahattım 40 42 hafta var nasılsa Hall olur diye. 37 haftada ben geldim yaptı oğlum
Sarina98 Civciv53 aynen ya, kurutma derdiydi, havalar yağmurluydu diye yıkayamıyorum. Şuan iyi, inşAllah akşama kurur
Betul-97 Sarina98 35 oldum her şeyi aldım daha yıkayamadım. Evde detaylı temizlik var her yer her yerde az kaldı bitsin hemen yıkamaya başlayacağım 😊😊
Sarina98 Dml991 mesela ne? Yazın olmayanları göreceksiniz, alırsınız. Bende şuan en buyuk eksik dolap, ama biberon ped termos gibi şeyler alınacaklar sırasında.
Meryoss Sarina98 32 haftalık gebeyim sezeryan olacağım esim aşağıda oldigu için bazen çok ağrım oluyor dogucak diye çok korkuyorum yıkama ütüleme herşeyi tam evde detaylı temizlik kaldı daha sonra beşiğini kuracağız odasina
06Canan Sarina98 yarın 32.haftama giriyorum kıyafetleri yıkayıp ütüledim kaldırdm çantayı 35 de hazrlamayı düşünüyorum
Sarina98 ikiprensannesi___ bende hazırlayıp toplamam gerek ama bavulmu yoksa çantamı? Ne götüreyim bilmiyorum