esolinaaaaa Kızlar park yatak mı alsam yoksa çilek mobilya da gördüm hem anne yanı var hemde 3 yaşa kullanabilir duruma getiriliyor tekerlekli arada 5000 tl fark var sizce ?
dogurangaplumba esolinaaaaa bende hepsi var ama bebeğim nerde uyuyor biliyormusunuz koynumda 🤣 Her ikiside kullanışlı bende hem park yatak var hem anne yanı beşiği hem hamak beşik hem normal beşik hepsinide kullandım ilk kızımda
Meyranas esolinaaaaa kesinlikle şiddetle park yatak tavsiye ediyorum çünkü bi korkunuz riskiniz olmuyor kendini sarkıtma düşme olayı kullabildiğinz kadar kullanırsınız bn anne yanı aldım karyola olarak her türlü kullanılıyordu ama ayaklanmaya başlayınca düşme vakası çok oluyor
gzdehlal-36 esolinaaaaa ben ebebeğin ahşap beşiğini aldım en büyük olan ölçüyü şu an çok memnunum ama park beşik alsaydım dediğim de oluyor tatillerde katlayıp yanımıza almak için. Beşikte sallanarak uyumay alıştı şimdi ne yapıcam tatilde diye düşünüyorum
eylulmucizem_ esolinaaaaa ben ikisini de alıcam. Beşik bize park yatak kayınvalidemlere. Park yatak taşınabilir olması avantajlı
esolinaaaaa dogurangaplumba anladım canım ya şöyle bir durum var oğluma yeni yatak almıştık geçen sene ekimde şimdi tutturdu bana neden arabalı yatak almadınız montessori yatağı vardı onu şimdi bebeğin odasına kuracağım o yüzden hani beşik falan gerek duymadım neyse ben park yatak alayım bari :)
dogurangaplumba esolinaaaaa Canım beşiklerin içinde vardı zaten ya ekstra bir yatak almadım taa ki çocuk odası yapana kadar
Meyranas esolinaaaaa ben hepsiburadadan aldm yanında ortopedik yatak hediye ettiler kendi yatağı yani çok memnunum
metemom_ esolinaaaaa ben bebegetten aldım trendyoldan çok kaliteli geldi ahşabı 4 kademeli altına tekerlek takılabiliyor içinde yatağı vs herşeyi var ve e bebektekinden kesinlikle daha geniş ve kaliteli 😊
ayanarta1 esolinaaaaa ben park yataktan yanayım açıkçası 3 4 yaşına gelince oda alabilirsiniz çünkü simdj odasunda yatmayacak
SrpYlmz esolinaaaaa ben park yatak aldım 6 yaşına kadar kullanilabiliyormuş hem anne yani hem oyun alanı hem beşik bence en mantiklisi