Muzeyyen7 Kızlar Yozgat şehir hastanesinde kadın dogum uzmanı öneriniz varmı hangi doktor a gidilmeli
YHazal92 Muzeyyen7 bu hafta Şule hocaya gittim, beğendim yanındaki hemşiresi de sıcak güleryüzlüydü, doktor da sorularıma sabırla yanıt verdi ilgilendi sağolsun. Şule Hanımla devam etmeyi düşünüyorum bundan sonra
YHazal92 Ferhan doktoru çok öneriyorlardı, doktor iyi ama yanındaki hemşire çok ters ve suratsız. Soru sormaya odaya giriyorum çay keyfini böldüm galiba tripli triple cevap veriyor. Şule hocaya randevu aldım bakalım onu deneyeceğim.
Kereminannesi95 MustafaHilal bi MustafaHilal bildiğim kadarıyla almıyorlar erkekleri iç kısma Doktor’un kapısının o tarafa geçirmiyorlar hatta. Zaten odada bir kaç hasta birden oluyor alacaklarını sanmam
YHazal92 MustafaHilal almıyorlar. Poliklinik bekleme alanında bile beklemesine izin vermiyorlar, üç kısım bekleme alanında sadece hamileler, genel bekleme alanında kadın olan aile üyelerine izin var. Erkekler ana koridorda yani polikliniğin dışında bekliyor
Kereminannesi95 Ben ferhana gittim iki gün önce güler yüzlüydü iyiydi bir de Gizem varmış ona iyi diyorlar eğer randevu bulursam ona gitmeyi düşünüyorum sineme de hamilelik öncesi gidiyordum o da iyi gibiydi.