Aleyna48 bana gün vermişlerdi ama sancım başladığı için bayramda gittim çok sakindi hastane o sebeple, gece gittim sabah kadar belki sancım geçer diye beklediler ama geçmedi sabah 6 da doğuma aldılar. Önce bir odaya alıyorlar orada duş aldım daha sonra ameliyathaneye indik anesteziyi yaptılar hiç acımadı zaten tam uyuşmadan başlamıyorlar ameliyata, 45 dakika falan sürdü ben titriyordum bana sordu anestezi uzmanı üşüdün mü diye bende üşümedim panik atağım var korkuyorum dedim 😁 o da benimle muhabbet etti hemşire bebek çıkarken bebeği şimdi çıkarıyorlar dedi ama ben hissetmedim bile dikiş esnasında anestezi uzmanı bana ısıtıcı getirdi o beni çok rahatlattı hatta uykum geldi istersen uyuyabilirsin dedi daha sonra dikiş bitti ayılma odasına geçtik bebekle birlikte orada odanı ayarlıyorlar bebeği emzirmene yardım ediyorlar sonrasında odana geçiyorsun refakatçin geliyor hemşireler ebeler doktorlar kontrole geliyor sürekli ben çok memnun kaldım gayet ilgililerdi odalar ferah yemekleri de güzeldi ayrca