Serap07 Skck hamilelik öncesi kullanmadim Bn. Dr omegada vermedi soramadım da da apar topar çıkardılar
Canan2625 Mervevefaa bana vinalac verdi ama neredeyse kullanamadım o kadar midemi bulandırdı iğrenç bi tat geliyor ağızda ve büyük o yüzden ne yazık ki folikasit kullanamadım inş bi şey olmaz
_Melikee_ Gizem1992 Ben kullandım cok iyi aslinda icerik olarak bir sürü vitamin falan var ben bitince icemedim daha onu içince midem cok bulaniyodu bıraktım
Bures48 Skck Bende folidoce kullanıyorum doktorum belirtmedi soramamıșım bende kullanım șeklini yemeklerden önce yazıyor ben kahvaltıdan sonra alıyordum. Sen nasıl kullanıyorsun?
stunaa Gizem1992 evet güzel bi ilaç,içinde birçok vitamin var. ilk hamileliğimde de onu kullandım, simdi yine kullanıyorum. Hamileliğin sonuna kadar kullanabilirsiniz.
Gizem1992 stunaa bn daha gitmedim kadın doğuma da ilk hamılelıgımde kullandım die aldım teşekkürler ☺️
Anonimanonim Gizem1992 gizem merhaba😊 ben 6+4 üm hamilelik öncesi yani geçen ay ocean mommy basladım bitti hamile olduğumu öğrendim doktorum devam et dedi Sende devam ediyor musun? Multivitamine
Gizem1992 Anonimanonim Anonimanonim ben ilk regenesis aldım ama doktor o bulantı yapabilir dedi zaten baya kullanmştm son 10 tane kaldı bıraktım onu Diofol verdi onu kullandım bitirdim 12 haftada bıraktım bundan sonrası folik asite gerek yok multivitamin demir ve d vitamini devam edicez dedi şuan onları kullanıyorum