eliff4 Doktorum bazı tahliller istedi ama hepsini sigortam karşılamadığı için ücretli oluyor devlette randevu almadan tahlil yaparlar mı bilgisi olan var mı ne yapmam lazım
snowglobe eliff4 aile hekimi yapıyo kan tahlillerini hatta bazıları ıdrsr da yapıyo sanırım. Doktordan liste isteyin onunla gidin hekğme olanları yaptırın
Kittennn eliff4 ilk haftalarda yapılan kan tahlili mi acaba , sağlık ocakları da yapıyor sadece torch diye bi test var bizim sağlık ocağında o yoktu onu başka hastanede yaptırmıştık
Alyask eliff4 aile hekimi hepsını yapmıyor ilk olarak yapılan tahlıllerse.. ben devlet hast randevu alıp yaptırdım özelde çok pahalıydı
Mervealya1992 eliff4 aklında bulunsun saglk ocagında yaptırsanda bazı devlet hast ıstemıyor bızım hastanede tekrar yaapalım diyor boşa kan verip durma onun yerkne dorek devlette gun al bende oyla yapcam
eliff4 Alyask snowglobe Kittennn Anti HIV Anti HCV Anti CMV Ig Tahlillerini özel ücretli gösteriyor kan tahlillerini idrar tahlillerini falan sigortam karşıladı sadece belirttiğim testleri karşılamıyormuş
Kittennn Kittennn hatta o torcha özel de 1200 tl falan vermiştik sonra devlet hastanesine gittim ve oradaki doktor da tahlil istemişti kabul etmemişti sağlık ocağını bizim hastanede de yaptırın diye , yani 1200 boşa gitmişti🤭🥲
annesinin_kelebekleri eliff4 bu testleri ben devlette yaptırdım, ama kadın doğuma randevu alıp gitmeniz gerekiyor
Civciv53 eliff4 hepsini devlet hastanesi yapıyor hemen randevu al zaten gebeliğin başındasın sanırım bunları yapıyorlar her gebeye. Her sabah 10da yenileniyor mhrs tam o saatte girersen alırsın