Betusyl Dün çatı muayenesi oldum korkan kişiler varsa diye yazmak istedim çok kısa sürüyor ve ben kendi rahat bırakmaya çalıştım ağrım olmadı hatta normal alttan muayeneden daha kolay geçti , olucak olan varsa kendisini kasmasın hemen bitiyor zaten 🙏🏻
Nuryzcccc Betusyl kesinlikle bende çok önyargılı tedirgin gittim hicbirsey yok derin derin nefes alın verin zaten 3 saniye suruyor sadece kendimi birazcık tuhaf hissettim o da normal yaaani 😂
Betul-97 Betusyl Kaçıncı haftada çatı muayenesi oldunuz haftaya çağırdı doktorum 36 haftalık oluyorum bir şey demedi çatı muayenesi ile ilgili
Betusyl Nuryzcccc aynen canım ya ilk kez oluyoruz normal tuhaf hissetmek ama alttan muayene olunca hele kadın doktorlardan evirip çevirip bakinca ağrım oluyordu bunda hem kısa sürdü hem şükür ağrı sızı olmadı
Nuryzcccc Betusyl biraz da fazla okuyoruz burda her yazılanı vesaire ben onun da çok etkili olduğunu düşünüyorum bı de doktorun eli çok önemli
Nuryzcccc Sivas58-46 genelde 37 sonrasında ama.tabi doktorunuz bununla ilgili daha iyi bilgi verecektir
Betul-97 Betusyl Haftaya gittiğimde sorarım dün gittim hiç aklıma gelmedi. Nasipse normal doğum istiyorum da inşallah öyle olur
Nuryzcccc Betul-97 valla hiç belli olmuyor😂 catim müsait ama bebem yan geliş pozisyon 😂 hem de şimdiye kadar kanalda olmasına rağmen hahahaha