elif475475 prens_prenses_annesi Et yemegi ve yeşil mercimekli çorba var ama yanlarına bir salata ya da cacık yapıp daha fazla uğraşamayacağım 😬
Efnan-77 prens_prenses_annesi yuvarlak köfteler yapıcam domatesle kızartıp üstüne kaşar rendekiycem yanına salata ve patatesli bulgur
huysuz__ prens_prenses_annesi dün karnıyarık+ pirinç pilavı+ salata yapmıştım, bugün taze fasulye bulgur pilavı+yoğurtlu semizotu salatası yapıcam😋fasulye yiyene yarın hamburger+patates sözü vardı, yarının menüsü de belli çok şükür 😅
2princessmother Saat 5te miniğimi görmeye gidicem evden 4 de çıkarız basit menüm o yüzden gelip hemen yapabileceğim birşey Karışık kızartma yapıcam üstüne sarımsaklı yoğurt ve domates sosu Yanına da içecek birde belki köfte veya tavuk yapabilirim ☺
yalandunyaa prens_prenses_annesi of hergun yemek beni daraltıyor resmen. Birde oğlum var onun da öğlen yemeği derken of Hergun kaynanama gidiyordum 15 gün sonra dedim bu böyle olmaz 2. Gebeligim var şuan bacaklarım üstüne duramiyordum. İlaç falan aldım hergun yüz göz amannnnn az olsun öz olsun dedim kendime yapıyorum mecbur 😄 Barbunya. Semizotu sade makarna oğluma bulgur pilavı 🤪
Meltemm21 prens_prenses_annesi bana da bişey önerin ya et tavuk yemek istemiyorum kaç gündür tıkandım daha hafif yemek önerisi olanlar varmın