kuzeymom__ Elifqq16 Benimde ekim sonu gibi doğum inşallah Esentepe new hastanesinde yapacağım 25 bin tl doktor çok tatlı sezeryan yaptırdı arkadaşıma eli sihirli gibi valla hemen kalktı ayağa. Öncesinde jimerde düşünmüştüm ama sürekli zam geliyor şu an 40 diyor doktorum bende vazgeçtim mecbur
Beyzaserin kuzeymom__ merhabalar hangi doktor acaba bende ağustosta doğum yapacağım sorduğumda 30 bin dediler bana da
Elifqq16 Benim doktorumda zam geliceğini ama gelmeden önceki fiyatlarını Medicabil 3035 arası Jimer 4045 arası Pembemavi 5055 arası dedi en uygun olanı seçerim muhtemelen ama ekim ayınada var yani fiyatda durmuyor ki maşallah hep zam yiyorlar
kuzeymom__ Beyzaserin Neşe Kaplaner doktorun adı. 1 hafta arkadaşlarım 25 bin ödedi ama zam mı geldi acaba
Beyzaserin kuzeymom__ neşe kaplan karakaş mı ? Eğer oysa 1 temmuzda zam gelecek 30 bin dediler bize keşke sabitleme olsa hastanede ilk doğumumda bir günle zamlı fiyat ödemiştik şimdi yine zamlı ödeyeceğiz maalesef
kuzeymom__ Beyzaserin Ay evet hatırlayamamışım doktorun adını 😂 Şaka gibi 27 haziranda 25 bin ödediler ya şansıma bak doktorum zam yaptı diye ona geçeyim dedim yine aynı şeye denk geldi zam üstüne zam
Beyzaserin kuzeymom__ esentepenin hep yaptığı şey bu ya bu sene belki yapmaz temmuzda asgari ücrete zam gelmeyecek demiştik ama yaptılar sabitlemeyide kabul etmiyorlar doktorumdan çok memnunum sırf by yüzden değiştirmiyorum sizin ilk hamileliğiniz mi☺️
kuzeymom__ Beyzaserin Evet ilk gebeliğim ☺️Ben normalde Ferhan Sönmez’e gidiyorum o da jimerle anlaşmalı ama zam üstüne zam zor geldi biraz bide baktım arkadaşım doğum yaptı Neşe hanım da çok tatlı ve ilgiliydi ne farkı var orda yapayım doğumu dedim zam gelmiş 😂Aslında tüm hastaneler böyle sürekli zam yapıyorlar ve ön ödeme kabul etmiyorlar işlerine geliyor.
Beyzaserin kuzeymom__ evet neşe hanım gerçekten çok iyidir benim ikinci gebeliğim ilk doğumumda bir gün için zamlı ödemiştik şimdi yine zamlı aslında hayat hastanesi falan fiyat sabitliyor diye biliyorum ama malesef esentepe yapmıyor keşke yapsa