melekmi22 ben çok panik biriyim ufacık bişeyi bile büyüten biriyim
İğneyi görünce bile panik atak geçiriyorum resmen o derece
Hep korktum hep
Ama bi baktım olup bitmiş genel olmak istemedim birinci sebebim şuydu ayılması kendine gelinmesi zor bunu istemedim çünkü odama çıkınca hemen bebeğimle ilgilenmek istedim
İkinciside bebeğe de geçiyo diye biliyorum onun için hiç istemedim ama spinal mükemmel ben sadece bebeğime odaklandım ne zaman çıkıcak hadi gelsin onun kokusunu istiyorum bana temas etsin istiyorum ben uyuşturulduktan sonra hiç kesilicem gibi şeyleri düşünmedim zaten düşünemiyorsunuz ki kendinizi geçiyosunuz o an tek odak nokta evlat
Zaten başınızda konuşuyolar siz soru sormak istediğinizde sorabiliyosunuz bana şarkı istermisin diye sordular şarkı açtılar başımda bir bayan Şuan şöyle oluyo işte birazdan hafif bi sarsıntı hissedebilirsin bebeğin gelicek falan diye anlatıyo sonra bir ses ağlama sesi işte o an inan anlatamam tarifi yok ancak yaşaman gerek getirdiler kokladım yanağı yanağıma değdi resmimizi çektiler ve gitti en zor an geldi şu dikiş işi bitsede odama gidip bebeğime kavuşsam hiç korkmayın düşünmeniz gereken tek şey ona kavuşmak olsun inanın sonuçları süper