_ozlmm Evhamlikurabiyeanne Evet dahiliye 140 ı baz alıyor ama benim mantığıma yatmıyor 50 likte de 140 baz alınıyor 75 likte de öyle söyleniyor ama içeceklerin şeker oranı fazla 75 te nasıl 140 ve altı nasıl olabilir bilmiyorum en azından 75 in sınırı farklı olmalı diye düşünüyorum gerçi benim baya yüksek çıktı ben o sınırı da geçtim gibi 🙇🏽♀️
Cudana Ben bugün yaptırdım, ilk saat değerim 169. İkinci saat 127. Herhangi bir sorun yok dedi doktorum zaten sonuç ekranında da normal bulgu görünüyor. 75’lik testte birinci saat 190 altı olmalı gördüğüm kadarıyla
_ozlmm Cudana ay 190 olsa keşke sınırdayım ama olsun yine 140 olursa çok daha yüksek çıkmış olacak 🙇🏽♀️ maşallah sizin değerleriniz çok güzel çıkmış sevindim adınıza
Ahsennevaselin _ozlmm ilk yapılan 70 ve 120 arasında 75lik yüklemede 180 e kadar olabiliyor son ölçümde de genelde düşüş beklenir 120 150 arasına kadar düşebilir tabi ki normalde şeker hastası değilseniz şeker hastası olanlar için yüksek bu ölçümler
Silan_Abdullah _ozlmm yaptırma kendin öleçersin arada ya da varsa doktor hemen farkeder zaten su fazlalığı oluyor
_ozlmm Silan_Abdullah Valla benim makinem de bozuk herhalde sabah annemi ölçtüm açlık şekeri yüksek çıktı dün verdiğinde 85 çıkmıştı benimde hep açlık şekerim hastanede düşük çıkıyor ama evde yüksek
Silan_Abdullah _ozlmm ya zaten uyku yorgunluk sık idrara çıkma gözlerde kalpte başta ağrı oluyor eğer şeker varsa
Silan_Abdullah _ozlmm ben diyabet hastasıyım bunların hepsi bende var ama mutlaka önlemeni al ne kadar şeker yüklemesi yaparsan yap gene takip et
minnosmakarna _ozlmm 75 lik yaptırmıştım 1. Saatte 70-180 arası yazıyor benim değer 177 çıkmıştı 2. Saatte 70-153 arası yazyor benim 157 çıktı sınırda demişti ama diyet vs verilmedi çokta dikkat edemedim şuan iki hafta önden gidiyor kilosu 37 haftadayim 3.500 kilosu ama şu fazlalığı vs yok kendimde çok kilo almadım inşallah sağlıkla gelirler
_ozlmm minnosmakarna İnşallah 🙏 bende hiç değer yazmıyor maalesef benim 1.saat 190 2. saat 158 🙇🏽♀️ Birazdan kontrole gideceğim o zaman belli olacak heyecanla bekliyorum umarım benim de diyetim kalkar yine karbonhidrat yemem ama saatli yemek beni çok zorluyor gün içinde sanki hep aç geziyorum