Aysegulll_37_annelikk Anne karnında bebeğe bişey olursa anlaşılır mı kanama vs biseymi olur yoksa ağrı sancimi olur veya hiç hissedilmez mi bilen varmi
Nznks Aysegulll_37_annelikk 2 sene önce 14 haftalıkken kalbi durmuş 19 zuncu haftada gidebilmiştim ozaman öğrendim hiçbir belirti veya kanama bulantı vs olmadı hiç anlamamıştım Dr diyene kadar
Sude22 Aysegulll_37_annelikk benim kalp atışını duyduktan bir gün sonra kalbi durmuş bir ay hiç bişey anlamamıştım 8 haftalıktı 12.haftada doktor kontrolünde anlamıştık kalbinin durduğunu genel olarak belirti ağrı sızı hiç bişey olmamıştı
Busssx Nznks Çok geçmiş olsun kürtaj mı oldu bebek de bayağı büyükmüş o haftalar da süreç nasıl ilerliyor
Aysegulll_37_annelikk Nznks ya bende sanki 2 gündür kimildamiyomus gibi hissediyorum bişey olsa bı belirti olurdu diye düşündüm sormak istedim
petunya55 Nasıl belirti olmuyor çok merak ediyorum bende :( bide karnım sürekli atıyor böyle kalp atışı gibi ona güveniyorum bakıp rahatlıyorum 🥲yanlış mı bilmiyorum ama baya atıyor 11 haftalık
nununundunyasi petunya55 bu muhtemelen kendi kalp atışlarınızdır bebeğinizin hareketlerini hissetmeniz için henüz çok erken
Nznks sltn2686 raporda ani kalp durması diye geçiyordu ama karnımda bayağı çamurlaşmıştı ben pek ikna olmadım o sonuca
Nznks Aysegulll_37_annelikk Aysegulll_37_annelikk 20.ci haftadan itibaren hareketlerini net hissedersin benimki çok küçük olduğu için ben hiç anlamamıştım